Ajeluroadtrip - Mitä tapahtui Engelbergissä?

Gruetzi ja Wohl arvoisat Ajelublogin lukijat!

Pahoittelut heti kärkeen, että viime blogipostauksesta on päässyt vierähtämään jo poron kusema jos toinenkin. Itävallan maaliskuu on tarjonnut Ajelupoiccasille samaa kuivaa ja lämmintä keliä kuin lähes koko muukin kausi, mutta ei keskitytä siihen vaan kerrotaan mukavempia asioita. Ajelupoiccasten eläinosasto, eli R4kkikoira ja Orava nimittäin suuntasivat kuun alkupuolella Postipaten kohti syntistä Engelbergiä. Tällä kaudella Ajelutiimiin tutustuneille tiedoksi, että Enkeltenvuoren kylä on Ajelutiimin alkuperäinen kotikylä.  

 

 

Postipate ja Orava valmiina Engelbergin kohtaamiseen.

Ekylän reissu alkoi kahden päivän randonneeretkillä Keski - Euroopan tämän hetkisten rndotilastojen ylivoimaisen johtajan Jesse Lakusen kanssa. Jesse Lakunen opastikin poiccaset oikein mahtaville päivätourauksille ja samalla piti eläimet poissa Engelbergin myrkyllisestä yöelämästä. 

Aamun ensimmäiset säteet kertoivat guido Jesse Lakuselle suunnan rndoapajille!

 

Orava tähystelee katsellaan viime vuosien pähkinäpiiloja.

 

Kuvasta voitte bongata harvinaisen, mutta nykypäivänä yhä useammin nähdyn ylävuoristo-Oravan.

 

Jesse Lakunen onnittelee Oravaa topituksesta.

 

Paikallinen Sisiliskomies ja Orava ripittäytymässä esimmäisen päivän topissa.

 

Vähemmällä synninpäästöllä ristiltä selvinnyt Sisiliskomies sai etuoikeuden korkata suojaisan kurulaisen.

 

Engelbergin visiitin todellinen kohokohta oli The Sunday night fever, vuoden isoin, mahtavin, megalomaanisin vuosittainen spektaakkeli, eli Engelberg Easy Tigers vs. Skandinavian Selection jääkiekko-ottelu. Ottelua on järjestetty useiden vuosien ajan ja viimeiset neljä vuotta pääosin pohjoismaalaisista Engelbergistä tutuista laskijoista koostuva Skandinavian Selection on hävinnyt melko isonumeroisesti paikalliselle Easy Tigers jääkiekkojoukkueelle. 

 

TÄNÄ VUONNA SE KUITENKIN VIIMEIN TAPAHTUI! #MM95 #MM2011 #POIKASAUNOO ja mitä näitä nyt! Huikean jatkoajalle ja rangaistuslaukauskilpailun viimeiseen laukojaan asti venyneen trillerin lopuksi Skandinavian Selection voitti sveitsiläisen talviklassikon lukemin 8-9. Ajelutiimiä ottelussa edusti 1.ketjun vasemmassa laidassa kunniakkaasti taistellut Orava keräten tehopisteet 1+1. Tämä päivä jäi Engelbergin historiaa ja juhlat kylillä olivat sen mukaiset. Paikallisten tietolähteiden mukaan POIKA oli nähty lukuisten tanssiravintoloiden tiskillä, mutta ei kertaakaan tyhjänä. 

 Paljasta pintaa ei voitonjuhlissa säästelty, päinvastoin sitä tarjoiltiin koko rahan edestä yön pikkutunneille asti.

 

Voiton juhlien kuumasta tunnelmasta johtuen kamerankin linssi alkoi hieman sumentua, mutta pokaalimme loisto ei!! Kuvassa Skandinavian Selectionin viidestä maalista vastannut 1. hyökkäyskolmikko : Orava - Danipov - Guido. NEVÖFÖGET!!!

Vanha kotikylämme ei tälläkään kertaa jättänyt Ajelutiimiä kylmäksi. Vanhat ystävät, kaverit, tutut ja muut kylän maestrot pitivät huolen, että poiccaset viihtyivät. Iso kiitos kaikille teille! Engelberg tulee aina olemaan Ajelutiimin poikkasille ainutlaatuinen paikka, koska sieltä kaikki aikoinaan alkoi. Ekylään on aina mukava palata käymään, ei voi muuta sanoa.

Heti vuosien 1995 & 2011 maailmanmestaruuksien juhlien tai jopa samalla tasolle nouseen Engelbergin skandinaavisen kansanjuhlan jälkeen vetäydyimme takaisin Itävallan puolelle ja aloimme suunnittelemaan sielunrauhan palauttavaa muutaman päivän hyttereissua.

 

Palasimme juuri takaisin onnistuneelta kahden päivän kinnausreissulta. Hyttereissu teki tehtävänsä ja poiccaset ovat taas täysissä sielunvoimissa, mutta siitä lisää seuraavassa Ajelublogin postauksessa, joka ilmestyy lähipäivinä! Alla pieni maistiaiskuva hytten tunnelmasta.

 

Rauhaa ja Rakkautta,

Orava ja R4kki

Käyttäjän napakettu kuva

napakettu