Ajeluroadtrip nro. 1: Mettähiihtoa & aurinkopyydaa

Zillertalin heikohko lumitilanne ajoi Ajelupojat tien päälle. Suunnaksi otimme Etelä - Tirolin ja sen siikretspotit. Lähdimme liikkeelle viime sunnuntaina ja olimme reissun päällä neljä päivää kierrellen eri hiihtokeskuksia. Uljas tiimiratsumme Postipate kuljetti poiccaset makoisille pyyda-apajille ja toimi myös yön tullen ***** ( viiden tähden ) majoituksena. 

Esimmäisenä roadtripin hiihtopäivänä suuntasimme sinkkikelin saattelemana Etelä - Tirolin komeisiin metsiin. Lunta oli tipultellut muutaman päivän ajan mukavasti ja odotukset olivat korkealla.


Opa Opitzinova näyttää tässä esimerkkiä miten sitä mettäpyydaa koulutetaan!


Orava on metsissä kuin kotonaan.

 

Viiniasiantuntija Rakkikoira valitsi dinnerille sopivat juomat Oravan valmistaessa gourmee pähkinäpataa.


Postipate laittamassa poikasia yöunille.


Kahta en vaihda: Wunderbaum-hajusteena Oravan sukat ja taustalla Salkkarit pyörimässä. Reissun päälläkään ei passaa missata huikeita juonenkäänteitä!!!

Löysimme maastoltaan mahtavia metsähiihtopaikkoja, mutta nollarajan ollessa melko korkealla lumi oli paikoittain raskasta ja pyydaa jouduttiin etsimään R4kkikoiran vainunenän avulla. Sääennusteet seuraaville päiville lupasivat aurinkoista ja kylmenevää keliä, joten päätimme suunnata kohtia korkeampia huippuja.


Kolmas reissuaamu valkeni kirkkaana ja pyydanhimoiset sankarit päättivät viritellä ginit suksien pohjiin. Lyhyellä haikilla löysimmekin muutaman meille uuden ja mahtavan linjan. 

Opa ja Orava polkee tasatahtiin kohti huippua!


Rakkikoiran puuterivainu on Ajelutiimille korvaamaton.


Orava pääsi myös nauttimaan Rakin tarjoiluista!


Opa toteaa, " Ehkä tohon nyt joutuu kaks käännöstä tekemään... " .


Opan roppikoulu jatkuu. Kuulemma oli ihan liian pieni... (screenshot) .


Ensimmäinen roadtripimme oli menestys. Löysimme hyviä uusia Ajelupaikkoja ja pääsimme testaamaan Postipaten taistelukunnon. Pate selätti serpenttiinit suomalaisella sisulla ja jaksoi vielä öisinkin lämmittää tiimikavereitaan koko sydämmensä voimalla. Kahtena viimeisenä reissumme päivänä hiihdimme tämän kauden parhaita linjoja ja lumia. Tästä on hyvä jatkaa!!

Näihin Gössereihin ja näihin iloisiin tunnelmiin päättyi ensimmäinen roadtripimme.

Seuraavien päivien sääennusteet lupailevat hieman lunta kotilaaksoomme Zillertaliin. Peukut pystyyn, että saataisiin oikein kunnon dumppi tänne!

- Orava, R4kkikoira & Opa 

 

Käyttäjän napakettu kuva

napakettu