Peli käyntiin!!

 
Servus Zillertalista! Ajelutiimi on asettunut viimein aloilleen tämän kauden tukikohtaan Zillertalliin. Kausi alkoi pienellä vastoinkäymisellä, kun tiimimme luottoratsu Postipate loukkaantui heti kättelyssä. Tee-se-itse jarruremontti osottautui pojille hieman liian haastavaksi, mutta onneksi ystävällinen Itävaltalainen autolääkäri hoiti tiimikaverimme kuntoon!
 
Pate ambulanssin kyydissä lähdössä sairaalaan. 
 
Vastoinkäymisistä huolimatta Ajelutiimin urheat ritarit ovat kuitenkin jo päässeet myös katsastamaan paikalliset törmät. Lumitilanne on hieman haastava Zillertalen laaksossa, mutta olemme silti päässeet jo pyydan makuun.
 
Rakkikoira hurruuttelee sitä PYYDAA!
 
 Opa lähti takomaan roppeja heti ekana päivänä, on se KOWA!
 
 Ropit eivät Opalle riittäneet vaan heti perään täytyi repiä jo TAKAJYKÄÄ kehiin!! PPPPRRR!!!
 
 Oravan täytyi kääntää selkä kameralle, etteivät onnenkyyneleet näkyneet kuvassa. KOWAT jätkät ei itke kuvissa!!
 
 
Kämppäkaverillamme Kilpisjärven kuninkaalla Ville Vili Vilbertillä oli synttärit, joten Ajelupoiccaset leipoivat rommikostukkeella maustetun pyydakakun.
 
 Kondiittori Opa Opitzinovitsi hommissa!
 
 Synttärisankari Kilpisjärven Don Wilbert leikkaa pyydaakakkua. 
 
Rakkikoira viihdytti illasvieraita pienellä ohjelmanumerolla. Kyseinen asukonaisuus tullaan näkemään keväällä Milanon muotiviikkojen catwalkilla.
 
 Rakkikoira ja pettämätön tyylitaju.
 
Zillertalliin lumitilanne on hieman haastava, joten Ajelupoiccaset valjastivat Postipaten täyteen taistelukuntoon ja olemme nyt matkalla kohti Etelä - Tirolin siiiiikret spotteja.
 
Seuraavassa postauksessa tunnelmia kauden ensimmäiseltä roadtripiltä, pysykää kanavalla!
 
Opa, Orava & R4kkikoira 
Käyttäjän Opaa kuva

Opaa