Postipaten matkassa

Tervehdys kaikki ajelublogin lukijat!

Pahoittelut jo kärkeen onhan  vierähtänyt tovi jos toinenkin viimeisestä ajelublogin postauksesta. Talvi on ollut erilainen: Opa ja Orava ovat viettäneet sapattivuotta ajeluhommista. Niinpä Koirakin havahtui helmikuisena aamuna siihen, mitä hän teki sateisessa Helsingissä. Joten helmikuun loppuun sovittiin Postipaten kanssa treffit Vuosaaren satamaan ja suunnaksi otettiin Keski-Eurooppa ja Alpit. 

Koira ja Postipate treffeillä satamassa - se laittaa AINA hymyilyttämään.

Saksan läpi ajaessa ja Postipaten kehräystä kuunnellessa Koira saikin puhelimeen viestin herra Karhulta. Pyydaa olisi tiedossa Tirolissa ja sänkypaikkakin löytyisi. Joten nokka kohti #karhuherranlomakeskusta. 

 

Katettuun pöytään on mukava tulla ja kyllähän se pyydan määrä laittoi Karhunkin naamalle ison hymyn. 

 

Koirakin pääsi pöllyttelemään pehmeää lunta. Kuvasta kiitos Karhuherralle. 

 

Pyydafestivaaleja jatkui monta päivää ja toisin kuin viime vuonna nyt Zillertalin laaksossa oli lunta hyvin pöllytettäväksi asti. Alkupäivien lumisateisten pyydapäivien jälkeen saatiin myös aurinkoa.

 

Karhuherra ja Suomen kuuluisin riiraid stara Antti Leuku tarkastelevat koskemattomia pyydakenttiä.

 

Herra Leuku nautiskelee kevyestä aurinkopuuterista.

 

Karhuherranlomakeskus alkoi kuitenkin täyttyä vieraista, joten koiran oli jatkettava matkaa. Keski-Sveitsistä Andermatista oli kantautunut huhuja Koiran korviin, että hyvää lunta olisi tiedossa. Joten Paten nokka suuntasi kohti Andermattia. Tirolista Andermattiin on lyhyt matka ja paikan päältä löytyikin myös todella hieno parkkipaikka, missä kelpasi majoittua. 

 

Panoramaikkunat, oma terassi, oma keittiö, oma takapiha, oma rauha, kävelymatka hissille, mitä muuta voisi toivoa? Täysi viiden tähden majoitus. Kyllä Koiran kelpasi nukkua ja katsella vuoria. 

 

Andermatissa tapasin yhden suosikki guidoistani Keski-Sveitsissä Jesse Lakun. Pyydan tuoksu kantautuikin heti ensimmäisestä päivästä lähtien kuonoihimme.

 

Jesse Laku nautiskelee A-Townin pyydakentistä. 

 

Andermatt on täynnä koskemattomia pyydakenttiä. Koiran sielu lepää siellä. 

 

Postipate on myös erinomainen after ski paikka: Tarjolla on usein muodikasta katuruokaa ja illalla maukasta rommikolaa.

Herra Postipatessa on mukava viettää öitä ja katsella tähtiä, mutta joskus on mukava päästä sisälle ja suihkuun. Reilu viikko Andermattia riitti ja kutsu tuli palata takaisin Tiroliin ja #karhuherranlomakeskukseen. Tiedossa olisi Karhuherran kurulaiskoulua ja hutte touria. Seuraavassa kuva yhdestä kuruista, jonka laskimme. Seuraavassa postauksessa myös lisää tekemästämme kolmen yön hutte tourista.

 

 

 

 

Ajeluterveisin, 

Koira

 

ps. Voit seurata seikkailujani myös reaaliajassa instagrammissa. Löydät minut tunnuksella: kuutsa

 

 

 

Käyttäjän napakettu kuva

napakettu