Terveisiä Zillertalin kesämökiltä!

Jaaa morjesta täältä Ajelutiimin kesämökiltä Zillertalista. Tällä hetkellä näyttää tosiaankin siltä, että Postipatessa on tulossa tämän kauden ykkösasuntomme ja Zillerissä käydään toisinaan vaihtamassa puhtaat kalsarit reppuun. Olemme viettäneet öitä tällä kaudella enemmän Postipaten hellässä hoivassa kuin Zillertalin kämpässämme.

 Vaatteita Postipatessa ei siis voi pestä, mutta minkälaista elämä muuten on, kun laitetaan kolme kaverusta asumaan pakettiauton perään? Seuraavassa kuva sarjassa pieni kuvaus meidän näkemyksestämme.

Aamuisin Etelä - Tirolin parkkipaikoilla on hyvin tilaa Postipatelle. Ymmärtäähän sen, ei tuohon viereen ihan millä tahansa rahvaan autolla kehtaa karauttaa. 

 

Aamupala valmistuu kätevästi nykytrendien mukaisesti kaasuliedellä. Pasta carbonara on Ajelutiimin poiccasten aamupala nro. UNO! Olemme myöskin kiinnittäneet huomiota työskentelyergonomiaan seisovalla työasennolla.

 

Aamupalalla on myös aikaa tutustua internetin ihmeelliseen maailmaan. Postipaten kokkaustaso muuntautuu ruuanvalmistuksen jälkeen kotoisaksi aamupalalounge osastoksi. Takaovi kääntyy ylös ja suojaa Etelä - Eurooppalaisten suosimien markiisien tavoin. Kuvassa näette myös Ajelutiimin välinevaraston, joka on sijoitettu loungetilan alle.

Ohjaamattomien aamutoimien jälkeen siirrytään mäkihommiin. Postipate on useissa kansainvälisissä arvioinneissa saanut ***** (5) viiden tähden luokituksen hyvästä sijainnista pyydanlaskuhommiin.

 Orava johdattaa eläinosastoa metsän siimeksiin.


Ja pyydaahan sieltä metsästä löytyi niin kuin hymystä voi päätellä!

 

Päivän toiselle runille kaivettiin skinit esille. Tälläiset aurinkopäivät ovat olleet todella harvinaista herkkua tällä kaudella!

 

Suomen kuumimpiin riiraidtähtiin lukeutuva Ajelutiimin kunniavieras Antti Leuku koutsaa Oravan poikkasta linjojen valitsemisessa. Paljastetaan myös kulisseista sen verran, että Antti menetti Postipateneitsyytensä viime viikkoisella roadtripillämme. Yö jätti Anttiin lähtemättömän vaikutuksen ja tunnelma oli muutenkin oikein lämminhenkinen.

 

Hyvä näkyvyys tarjosi Opalle ja Oravalle mahdollisuuden päästä laskemaan muutakin kuin mettäpyydaa. Aijjai, kyllähän se maistui!! ( Kuvakaappaus ).

 

Laskupäivän ja perinteisen pussipastapäivällisen jälkeen Ajelupoiccaset hakeutuvat paikallisiin kuppiloihin tappamaan viimeiset tunnit ennen kuin Postipate peittelee pojat untenmaille. Yhdellä tuopposellakin saa helposti ostettua kaksi tuntia aikaa lämpöisessä kuppilassa ja samalla voi päästä juttuun kylän päälliköiden ja minxxejen kanssa.

 

Illan pimetessä Postipate avaa lämpimät porttinsa ja kietoo väsyneet riiraiderit hellän herkkään syleilyyn. Nukkumaanmenoajaksi poiccasille päällikkö Pate on määrännyt klo. 21:00.

 

Näistä aineksista koostuu siis Ajelutiimin elämä tienpäällä Postipatessa. Karu totuus on vieläkin se, että eteläisten alppien lumitilanne on todella paljon parempi kuin pohjoisten. Olemme reissaneet lähes viikoittain vähintään muutamaksi päiväksi laskemaan Zillertalista etelään olosuhteista johtuen. Kävimme viikonloppuna etelästä palattuamme myös katsastamassa Zillertalin keskusten tilannetta. Lämpötilat olivat melko korkealla ja ilmassa leijui keväinen lehmänlannan tuoksu. Hiihto oli myös sen mukaista niin kuin alla olevista kuvista voitte päätellä. 

 

Orava ajautui karille.

 

Alhaalla laaksossa alkaa olemaan golfkelit kohdallaan.

 

Hyvää viikonalkua kaikille,

Orava, R4kkikoira & Opa

 

Käyttäjän napakettu kuva

napakettu

Arttu Muukkonen
Re: Terveisiä Zillertalin kesämökiltä!

Ai että, mahtava meno jätkät! Säntillinen elämänrytmi on kyllä tarpeen kun noin paljon laskee! Jään odottamaan postipaten interiöörin esittelyä! Ja minxseistä myös lisätietoa, kiitos.

jeppe jääkarhu
Re: Terveisiä Zillertalin kesämökiltä!

Tulossa paikanpäälle ensiviikolla, mutta taitaa mennä lomailuksi keleistä päätellen...

napakettu
Käyttäjän napakettu kuva
Re: Terveisiä Zillertalin kesämökiltä!

Lupailee tällä hetkellä maanantaiksi ihan hyvin lunta! sateen pitäisi tulla pohjoisesta, joten toivoa on!

Bebe
Re: Terveisiä Zillertalin kesämökiltä!

Loistavaa settiä!