Näytös 2 - Bicycle Stories

Bicycle Film Festival Helsinki 29.-30.8.2014
Etusivu
Leffanäytösohjelma
PÄÄSYLIPUT
Kuvia 2012-13
 

 

Näytös 2 - Bicycle Stories
Pe 21:30 - 23:00

 
Monipuolisia lyhytelokuvia pyöräilystä, pyöräilijöistä, pyöristä ja kiinnostavista fillaritapahtumista. Mukana myös paikallista pyörä-, skeitti- ja elokuvaosaamista.
 

FLOW: ELEMENT OF FREERIDE
USA 2013 | 3 min.
Ohjaaja Oly Mingo

Geofyysikkö Rex Flaken tekee Cascade vuoristossa hienon adrenaalinipitoisen maastopyöräreissun samalla kun tunnistaa kuvankauniin alueen kasvistoa ja geologiaa.
 

PEAKS OF LIFE
Iso-Britannia 2013 | 6 min.
Ohjaaja Kris Forrest

Tomilla on oikea asenne elämään. Hän ei anna edes kokemansa tapaturman hidastaa itseään.
 

COMFORTABLE
USA 2014 | 8 min.
Ohjaaja Cigdem Slankard

Seitsenhenkinen tavarapyöräperhe ajaa ympärivuotisesti Buffalossa autotonta elämäntapaa.
 

BEAT ASS | ON THE ROAD WITH THE LORDS OF FUN
Iso-Britannia, USA 2013 | 19 min.
Ohjaaja Fraser Byrne

Kolmipäiväinen juhlailoittelu täynnä fillareita, tulta, stuntteja, chihuahujia, vapautta ja riemua!

 

PUSH TO PEDAL
Saksa 2014 | 27 min.
Ohjaaja Joseph "Joe" Gavin

Neljä huippuskeittajaa luovat uutta meininkiä Carhartt-merkin WIP-tiiimille. Yhtenä tähdistä suomalainen Pete Ruikka. Ryhmä lähtee kiertämään Kanarian saarten Fuerteventuraa pyöräillen, skeitaten ja paikkoja tutkien. Mukana myös suomalaisen Pelagon pyöriä ja suomalaisia avustajia.

 

VELOSOOFID
Viro 2013 | 29 min.
Ohjaaja Jaan Tootsen

Tallinnan kansainvälisestikin tunnettu ja arvostettu pyöräilyilmiö Tour d’ÖÖ eli yökierros yhdistää vuosittain pyöräilijöitä ja valtaa urbaanin maiseman. Pyöräilijöiden guerillaiskussa vallataan Tallinnan kadut ja nautitaan yhdessäolosta ja ainutlaatuisesta tunnelmasta. Tour d’ÖÖn takana ovat Bicycle Film Festival Helsingissäkin vierailleet ja useita hyviä lyhäreitä tehneet Tallinnan pyöräilyaktiivit.
 

Pääsylippu 10 euroa (nettiennakko 9 euroa). Ennakkomyynti Pelago Pyöräkauppa. Tämän näytöksen ennakkolippuja myös Carharttin jälleenmyyjäliikkeissä Beamhillissä ja Laminassa.

Kaikki neljä Bicycle Film Festival Helsingin leffanäytöstä sisältävä Bicycle Film Festival Täyspassi ennakkoon Pelago Pyöräkaupasta 33 euroa (nettiennakko 30 euroa).