Näytös 3 - Travel On A Bike

Bicycle Film Festival Helsinki 29.-30.8.2014
Etusivu
Leffanäytösohjelma
PÄÄSYLIPUT
Kuvia 2012-13
 

 

Näytös 3 - Travel On A Bike
La 18:30 - 20:15

 
Pyöräily ei ole vain pyöräilyä. Joskus se on myös keino nähdä maailmaa, retkeillä ja nauttia ympäristöstä. Tässä näytöksessä luontoa, maaseutua ja kaupunkeja - Islantia, Afrikkaa, Eurooppaa ja Aasiaa.
 

FIX THE ICELAND
Tsekki 2014 | 11 min.
Ohjaaja Kryštof Hlůže

Kaksi pyöräilijää keskenään pyöräilemässä fiksipyörillä rankoissa olosuhteissa halki Islannin aavikoiden, laavakenttien, jäätyneiden järvien ja jatkuvan kovan tuulen.

 

 

LUCAS BRUNELLE GOES TO AFRICA
USA 2013 HD 7min.
Ohjaaja Lucas Brunelle

Cinellin ja Tour d’Afriquen yhteistyössä pyöräilijät Lucas Brunelle, Chas Cinelli ja Dario Toso polkevat koko matkan Namibiasta Etelä-Afrikkaan. Matkalla selvitetään yli 300 metrisiä hiekkadyynejä, fossiilipuumetsiä, Kapkaupungin urbaaneja katupyöräkilpailuja ja pyöräillään sekä hylättyjen rakennusten että villin luonnon keskellä.
 

EVOLUTION OF BICYCLE
Tanska 2013 | 1 min.
Ohjaaja Thallis Vestergaard

Polkupyörän koko kehityskaari 60 sekunnin animaatiossa!
 

TUESDAY NIGHT SPECIAL
USA 2014 | 16 min.
Ohjaaja Harry Zernike

Pyörällä voi retkeillä lähiympäristöönkin. Joka tiistai newyorkilaiset pyöräilijät saapuvat kisailemaan Brooklynin Floyd Bennettin rappeutuvaan, mutta kauniiseen, puistoon.

 

MELONS, TRUCKS & ANGRY DOGS
Germany 2014 | 56 min.
Ohjaajat Kristian & Martin Ansand & Gilluck

Tämä netissä kehuttu dokumenttielokuva kannattaa takuuvarmasti nähdä isolla valkokankaalla.

Specialized Awol –joukkue matkaa Lontoosta Istanbuliin seikkailussa joka muuntautuu rankasta kisaamisesta iloiseksi nautiskeluksi. Pyörillä yötä päivää, sateessa ja paisteessa. Kaksiviikkoinen matka koko Euroopan halki kattaa yli 3100 kilometriä, 30 000 korkeuserometriä ja 14 valtion raja. Tämä on villi ja inspiroiva matka täynnä odottamattomia käänteitä.

 

Pääsylippu 10 euroa (nettiennakko 9 euroa). Ennakkomyynti Pelago Pyöräkauppa.

Kaikki neljä Bicycle Film Festival Helsingin leffanäytöstä sisältävä Bicycle Film Festival Täyspassi ennakkoon Pelago Pyöräkaupasta 33 euroa (nettiennakko 30 euroa).