Käyttäjän AnneD blogi

share

Vaarojen Maraton juostiin Kolin kansallismaisemissa viime viikonloppuna. Reitti oli kivikkoinen, juurakkoinen, mutainen, jyrkkä, pitkä ja mäkeä oli ihan riittävästi.

share

Toukokuun lopussa juoksin ensimmäisen ultramatkani Karhunkierroksen upeilla ja teknisillä poluilla. Tässä vähän kokemuksia miten homma sujui!

share

Tammikuussa aloitin ski mountaneering kilpailu-urani huimilla Sappeen laskettelukeskuksen vuorilla. Ajatus lähteä mukaan näihin kisoihin oli oikeastaan aika päähänpisto mutta kun olen kerta tottunut kisailemaan erilaisissa hieman seikkailuhenkisissä kilpailuissa olematta niissä kovin hyvä, niin mietin, että kaipa sitä maaliin pääsee tässäkin lajissa.

share

Kävin juoksemassa polkumaratonin, josta en ollut aikaisemmin kuullut mitään: Valtellina Wine Trail. Kisapaikkana oli Sondrio Italiassa, joka on noin 250km päässä Milanosta koilliseen. Tsekkaa hieno kisavideo!

share

Pääsiäisenä suuntasimme lomallamme Picos de Europan vuoristoiseen kansallipuistoon. Jos nimi ei kerro mitään niin tässä jutussa saat tietää tarkemmin miten hienosta paikasta on oikein kyse!

share

Viime viikon lopulla päätin, että haluan viikonlopuksi melomaan - pitkästä aikaa! Retkikohteeksi valikoitui Päijänne lyhyen ajomatkan ansiosta sekä ainakin kartalla alueen saaret näyttivät mielenkiintoisilta. Hieno retki upeissa maisemissa!

share

Olin toistamiseen ajamassa kilpaa Virossa Tartu Rattamaratonilla. Tällä kertaa ei mennyt ihan putkeen vaikka maaliin asti pääsinkin.

share

Minäkö MM-tason juoksija? Omaan korvaan tuo kuulostaa milteinpä naurettavalta mutta jos ottaa osaa MM-kilpailuihin niin kai sitä voi näin sanoa. Kyseessä on siis ranskalaisten keksimä laji skyrunning, joka tarkoittaa polkujuoksua korkeassa ilmanalassa. Näihin kisoihin pystyi pelkästään ilmoittautumaan eli mitään karsintoja ei ollut päästäkseen MM-kilpailuihin. Tavallaan aika siistiä!

share

Kesäkuun puolivälissä pakkasimme auton täyteen jos jonkinlaista harrastuskampetta. Suuntana oli Keski-Eurooppa ja erityisesti Alpit. Otimme myös maastopyörät mukaan ja päätimme viettää pari päivää pyöräillen Saksan eteläosassa Black Forestissa, eli Schwarzwaldissa.

share

Kävimme tammikuussa laskemassa Italian Champolucissa. Rinteet olivat ihan täydelliset, kylä idyllinen, ruoka todella hyvää ja ilmapiiri loistava!

Sivut