Käyttäjän Anneli666 blogi

share

Markus Föhriltä puskee hienoa laskuvideota.

share

Tässä tuoretta parkkitarkastelu klippiä Paromcampsin tiimilaskijalta/valmentajalta Jukka Tyniltä   ISO-SYÖTE park and minipark from Stephan Sutton on Vimeo.  

share

Syyslomalla Paromcamps pakkasi laudat ja sukset, Sveitsin reissua varten. Jo perinteeksi muodostunut Saas-Fee Freestyle Camp oli taas kaikinpuolin mahtava kokemus. Valmentajat Jussi Mononen ja Jukka Tyni olivat yhtä innoissaan Saas-Feen hyvästä parkista kuin itse campperit. Paromin kuvaaja Stephan Sutton oli mukana ja teki parhaista paloista pienen editin:

share

Les 2 Alpesin kesäleirit lähestyvät jälleen. Lumilauta huoltoon, laskuvaatteet pesuun ja aurinkorasvaostoksille! Viime kesän leirit menivät loistavasti, aurinko paistoi ja luntakin satoi! Katsotaan kuka tänä vuonna saa parhaat gogglerusketusrajat!

share

Parin päivän oleilun jälkeen matka jatkui Engelbergistä reilun kolmen tunnin päähän Arosaan. Huh, Churin laaksosta ylös Arosan kylään oli ehkä yksi kuumottavin autoilukokemus ikinä.. Kapea vuoristotie yhdistettynä jyrkkiin kalliorotkoihin on kombinaatio, jota jokainen korkeanpaikankammoinen välttelee viimeiseen asti. Onneksi Arosaan pääsee myös turvallisesti junayhteydellä, jolloin panoraamamaisemia voi ihailla ilman sydämentykytystä ja hikisiä käsiä.  

share

  Engelberg on viimeaikoina alkanut kiinnostaa vapaalaskijoita hullun lailla. Monet skandinaavit hehkuttivat sitä meille myös Chamonix’ssa ja henkilökohtaisesti odotuksemme olivat todella korkealla. Moinen etukäteisfiilistely ei välttämättä ole hyvästä, mutta miten kävikään. Engelberg ylitti odotukset ja vieläpä niin suuresti, että voisin sanoa sen olevan uusi lempparimme.

share

  Ennen seuraavien ryhmien tuloa katsastimme kauden 2013 kohteita niin Ranskassa, Sveitsissä kuin Itävallassakin. Työstämme haastavaa tekee 24/7 observointi; rinteet, offarit, parkit, yleistunnelma, kylän palvelut jne. Laskemista oli aamusta iltapäivään, jonka jälkeen erilaiset tapaamiset ja illanvietot paikallisten kanssa oli arkipäiväämme seuraavien viikkojen ajan. Blogipoustauksemme tulevat nyt siis viiveellä teknisten ongelmien vuoksi....

share

Oolrait, Paromcampsin kevääseen kuuluu vahvasti reissaaminen. Ennen matkaa on tietenkin hoidettava reilun viiden viikon toimistotyöt ennakkoon sekä miljoonan pikkuasian hoito, pakkaaminen ja tietenkin sählääminen...   Vaikka mottona on "travel light" huomaa sitä olevansa kentällä yli 70kg laukkujen kanssa kohti uusia seikkailuja. Suurin osa romppeesta on kuitenkin välttämätöntä laskemiseen tarvittavaa välineistöä, itselle sekä asiakkaille.

Sivut