Käyttäjän Arttu Muukkonen blogi

share

Vapaalaskuiltamissa ensi-illan saanut ETT TO TRE -dokumentti on kerännyt paljon kehuja. Dokumentin ohjaaja Arttu Muukkonen kertoo teoksen taustoista.

share

Pyöräilyelokuva kuulostaa ennakkoon hieman hassulta. Siis miten tavallisesta liikkumismuodosta nyt saisi mitään kiinnostavaa esiin? Pistän BFF:n lyhärit pyörimään. Ovet aivan uuteen maailmaan aukeavat.

share

Vapaalaskuelokuva Pilkkeen tekijät kokosivat kokemuksistaan pienen opastuksen tuleville sukupolville.

share

Vapaalaskuelokuva Pilke nähdään talven aikana Maikkarin kanavilla. Myös uusi ekstrapätkä on nyt julkaistu.

share

Vapaalasku-elokuvakiertueen isäntä ehti istua junassa monta monituista tuntia. Ja tavata yli tuhat vapaalaskijaa ympäri Suomea.

share

Kuvareportaasia Vapaalasku-elokuvakiertueelta Rovaniemeltä, Oulusta, Helsingistä, Tampereelta ja Kemiöstä.

share

Vapaalasku-elokuvakiertue alkoi esinäytöksellä Etelä-Libanonissa. Matka hizbollahin hallinnoimalle alueelle ei ollutkaan ihan ns. sininen rinne.

share

Pilkkeen ensi-ilta on juhlittu, dvd ja blu-ray julkaistu ja elokuvakiertue käynnistyy pian. Tervetuloa!

share

Elämä alkaa olla nyt siinä pisteessä, että vapaalaskuelokuva Pilkkeen traileri on aika päästää julki. Koska emme itse jaksa katsoa kovin pitkiä tiisereitä, päätimme tehdä omasta traileristamme sopivan lyhyen. Yleensä nämä esikoosteet ovat paljon parempia kuin itse elokuvat, koska niissä voi käyttää huoletta myös sellaisia suorituksia, jotka eivät lopulta onnistuneetkaan kovin hyvin. Niin myös varmasti tässä.

share

Olemme saaneet Pilkkeen materiaalit kasaan. Pääkuvaajat Arttu Muukkonen ja Matti Möttönen ovat tallentaneet yli sadalta kuvauspäivältä suomalaisten vapaalaskijoiden elämää rinteistä ja niiden ulkopuolelta. Kiitos kaikille laskijoille sitoutumisesta projektiin. Samoin kiitos yhteistyökumppaneille valtavasta tuesta, jota ilman ei elokuvaa syntyisi.

Sivut