Käyttäjän Head Posse blogi

share

Teksti ja kuvat: Mikko Lampinen   Kausi 2013 pyörähtänyt kuin varkain käyntiin ja kiirettä on pitänyt kaikenlaisten askareiden parissa. Joulu ajan vietin Ylläksellä, jossa keli oli kylmä ja tuulinen. Mäet olivat kuitenkin loistokuosissa. Ylläksellä pidettiin myös Semin puuhamiehen Tomi ”Reuna” Reunasen kanssa tiukkoja kurvailu palavereja Semin miesten  tulevista alusvaatekuvauksista.  

share

Kirjoittanut Hautsi Perinteiseksi muodostunut joulukuun alppireissu näytti tänä vuonna jäävän väliin. Lähtijöitä ei meinannut ilmaantua, liekö syynä porukan ukkoutuminen tai jotain sellaista. Olin jo luovuttanut koko reissuun lähdön, mutta äkäinen akkani ei viitsinyt kuunnella puuterintuskaista vinkunaani vaan laittoi tossuihin vipinää. Itsenäisyyspäiväviikon tiistai-iltana asiat alkoivat lopulta loksahdella paikoilleen ja alppireissu näytti sittenkin toteutuvan.

share

Teksti & kuvat: Mikko Lampinen   Keväällä 2011 Atomfjella-jäätiköllä piti leiriä TGR:n porukka. Heistä Jeremy Jones kuvasi aluetta blogissaan otsikolla "Paradise found" seuraavasti:   "I have found a snowboarders paradise where the sun never sets and all aspects have good snow and inspiring terrain. Steep faces stick out of flat glaciers making for easy access and clean outruns"  

share

Teksti & kuvat: Mikko Lampinen   Viime bloggauksesta on taas vierähtänyt tovi. Alppireissun jälkeen meni muutama viikko Tampereella.   Sittemmin ollaan oltu rapiat 2 viikkoa Lyngenissä, jossa kelit ja lumet oli komeimmat miesmuistiin. Lyngenissä uudet monot ja sukset tuli todenteolla ajettua sisään Huippuvuorten reissua varten. Kuntopiikki vaikuttaisi muutenkin olevan hyvin kohdillaan talven huipennusta ajatellen.  

share

Teksti: Juho Kävimme Innsbruckista käsin pienellä tutustumismatkalla Kreikassa. Lunta piti kuulemma olla poikkeuksellisen paljon, ja kun vielä keksimme, että matkakin taittuu poikkeuksellisen kätevästi autolautalla Italiasta ja majoituksissa on low-season-hinnat, oli pakko alkaa pakkaamaan autoa.

share

Teksti: Mikko Lampinen Kuvat: Mikko Lampinen & Mika Merikanto

share

Teksti: Mikko Lampinen Kuvat: Mikko Lampinen  Aika on mennyt nopeasti komeassa Les Marecottesissa. Paljon on tullut tehtyä ja nähtyä ja paljon jää myös odottamaan. Super iso kiitos Marecottesin alueen esittelystä ja lasku seurasta Miku Merikannolle. Sen verran pakko mainostaa, että miehestä seuraavassa Skimbaajassa laaja henkilökuva juttu.

share

Teksti: Jenni   Kolme ja puoli viikkoa jalan telomisesta mennyt, ja kuntoutus jatkuu edelleen, ilman suksia. Viikko kaatumisen jälkeen kävin taas lääkärillä. Reisi oli kutistunut puoleen, joten hyvä uutinen oli se, että sain alkaa varaamaan jalalle. Huono uutinen puolestaan oli se, että mäkeen ei olisi asiaa kolmesta kuuteen viikkoon. Mielessäni tietysti tein johtopäätöksen, että kolmen viikon päästä ollaan laskukunnossa.

share

Ihan ok maisemat näillä kulmilla. Ja hyviä mestoja hiihtokeskuksille. Teksti ja kuvat: Ape Majava (Lisää kuvia tekstin jälkeen) Intia.. Tunne siitä, että pääsen Himalajan syliin laskemaan, on varmaan yksi unelmieni täyttymys!

share

Teksti: Mikko Lampinen Kuvat: Mikko Lampinen & Mika Merikanto  Viime perjantaina läjähti useaan paikkaan Alpeille ja myös Les Marecottesiin läski dumppi lunta. Viikonloppu meni siis pyydahiihdon merkeissä. Viikko muuten oli väliin epävakaista pikkusadetta ja väliin aurinkoista. Aika Norja keliä siis. Myös randolle taas kerettiin. Seuraavassa viikko pähkinänkuoressa. P.S. Taas pikkuisen satelee…

Sivut