Käyttäjän mattikivi blogi

share

Patiksen jälkeen ohjelmassa on ollut uusia linjoja Kustavin Riskeläisvuorella.

share

Matkat on siinäkin mielessä mukavia että saa hyvällä syyllä hankkia kaikenlaisia pieniä vekottimia. Nykyajan kamat on kehittynyt muutamassa vuodessa valovuosia eteenpäin

share

Taas on pari viikkoa vierinyt eteenpäin ja matka on lähempänä. Lupasin kirjoittaa vähän itse harjoittelusta joten täältä pesee.

share

2 kuukautta. Siinä aika jonka täytyy kulua ennen Argentiinaa. Aika on kulunut taas siivillä. Pikkuhiljaa alkaa miettimään mitä on tullut tehtyä ja mitä vielä pitää tehdä matkan hyväksi. Vaikka pari kuukautta tuntuu pitkältä ajalta, ei se käytännössä ole paljon mitään. Varsinkin jos ajattelee miten nopeasti tää syksy on sujahtanut.

share

Tammikuun ensimmäinen päivä lähtee lento aamulla varttia vaille seitsemän mukanaan kaksi uudenvuoden riennoista toipuvaa, Minä ja Tampereen kovin alppilähettäjä Lauri Hämäläinen.

share

Istuskelen Pielisen rannalla pienen niemen nokassa pienessä mökissä. Järvi on tyyni. On uskomattoman kaunista, niin kuin lähes aina täällä. Rauhallinen paikka rentoutua kesän menojen jälkeen, Suomalaisen luonnon hiljaisuudessa.

share

Vihdoin pitkä odotus lähenee loppuaan. Työt päättyvät ja auton keulatähti suuntautuu kohti pohjoista. On aika siirtyä elämään matkailijan elämää seuraavaksi kuudeksi viikoksi ja mennä sinne minne mieli vie. Tätä, tai oikeastaan myös seuraavaa kuutta viikkoa olen odottanut varmaan tammikuun alusta lähtien. 

Sivut