Käyttäjän plajunen blogi

share

Uusintayritys pimeäkuvauksille tuli pian. Maanantaina oli tulossa yötä vasten myrskytuulta ja kelit näytti olevan sopivalla tasolla töiden jälkeen. Edellisestä kerrasta viisastuinena saimme kuvauskamat ja leijan käyttökuntoon kymmenessä minuutissa. Kylmä ilma motivoi kummasti.

share

Riittävästi valoa ja etäsalama täysin pimeässä nolla-asteisessa vedessä olisi aika hyvä resepti eeppisiin kuviin. Höyryäsiköhän hengitys? Yleensähän leijakuvat ovat semmoisia trooppisia riuttoja ja aurinkoa, tämä olisi niiden täysi vastakohta. Joku sellainen "Meanwhile in Finland" -tyyppinen ratkaisu.

share

Kesälomapaikkaa suunnitellessa toiveenani oli, että lomapaikassa voisi snorklata ja leijalautailla. Välimeren kohteista valitsimme lähinnä snorkalusvesien vuoksi Sisilian. Tukikohdaksemme tuli Palermo, koska se tuntui olevan lähellä kaikkea ja kaupunkiakin kehuttiin historialliseksi. Vahvan mafiaimagonsa kaupunki on saanut karistettua ainakin turistin näkökulmasta. Illalla liikkuminen ei tuntunut turvattomalle eikä oikeastaan eronnut muista etelän kaupungeista.