1 viestiä / 0 new
Uusin kirjoitus
Avatail
Käyttäjän Avatail kuva
Jack Wolfskin Agadir


Vanha rinkka sai tehdä tilaa uudelle, kun satuin käymään Jyväskylässä Wolfskinin liikkeessä. Kaikki tuotteet olivat puoleen hintaan ja mukaan tarttui tuo Agadir III. Vaikka ostos on jo tehty olisi mukava kuulla toisten Agadirin omistajien mielipiteitä tuotteesta. Itse en ollut ennen ostoa tutustunut millään tavoin tuohon rinkkaan, mutta ihan pätevältä kokonaisuudelta tuo vaikutti noin ensi tuntumalta...

Avatail
Käyttäjän Avatail kuva

Jaha, ei taida porukalla olla Agadiria kantovälineenä...no itse kokeilemalla sen toimivuus tietysti parhaiten selviää Biggrin Ainakin selkään istuu kuin valettu!

dabomba
Käyttäjän dabomba kuva

Omaa kokemusta ei ole, mutta kirjoittelenpa nyt kuitenkin ettei sun tarvi omaa yksityistopiccia pitää Smile Vaimokkeella nimittäin on tyttöjen 65-litranen Agadir ollut käytössä vuoden-pari. Ihan tyytyväinen on muuten ollut, mutta 10 litran vesikuorma normivarustuksen lisäksi alkoi vähän ahdistaa. Kevyehköllä varustuksella kuulemma mukavuuden puolesta huippurinkka.

Avatail
Käyttäjän Avatail kuva


Kiitän tuesta  Blum 3 On muuten aika hyvät säätövarat tuossa 75 litraisessakin. Vaikka sopii selkään tällaiselle 185-senttiselle miehelle, niin saa säädettyä olkahihnojen puolesta lähes sopivaksi avovaimollekin, joka on melkein 30 senttiä lyhyempi!

Iitu

Itse ostin neljä vuotta sitten Jack Wolfskinin Agadir Women -rinkan. Olen näitä alamittaisia (alle 160 cm) rinkan kantajia eli minulle sopivan rinkan löytyminen oli tosi vaikeaa. Olen tuon ostokseni jälkeen kokeillut useita rinkkoja, eikä yksikään ole tuntunut niin hyvältä.

Agadir on kyllä sen jälkeen vähän kokenut muutoksia, mutta ainakin tuo oma mallini on ollut aivan loistava. Siitä löytyy vielä kunnon sivutaskutkin, joita kaikissa viime vuosina myydyissä rinkoissa ei enää ole. Rinkkani on tuntunut joka reissulta hyvältä kantaa, se on kestänyt käytössä todella hyvin, eikä käyttö ole nuhraannuttanut materiaaleja. Oli silloin oikea nappiostos - toivottavasti ei tarvitse ostaa uutta rinkkaa pitkään aikaan.

Poimuri

Agadir, agadir, onko se Turkissa?

Life is shit, and then you die.

teha
Käyttäjän teha kuva

Jack Wolfskin kampetta tyrkyllä ja tarjolla varsin kattavasti ainakin Oulun Halosella ja luultavasti myös kaikilla muilla Halosilla, joissa Sport osasto.

Nyt menossa myös tarjousviikot, kantiskortilla -20% tietyistä tuotteista.

Lisäksi ainakin Oulussa yksi rekillinen -50% täynnä erilaisia vaatteita.

Pääasia, että on hauskaa.. =)

Veeera

Moikka. Oliko reppu tuolloin minkä hintainen? Ja tiedätkö nykyistä hintaa, kun meillä myynnissä juuri tuo Jack Wolfskin Agadir lll. Yst. Terv. Veera Smile