1 viestiä / 0 new
Uusin kirjoitus
toma-
"koe"vaellus??

Terve,

Nyt tarttis vinkkejä "koevaelluksen" kohteeksi. Sais olla eteläsuomessa ja tarkotus olis 1 tai maks 2 yön reissu tehä, tarkotus omalta osalta ajaa uudet meindlin kengät sisään ennen kesän reissua ja kaverille vähä isompi sisäänajo(on ensikertalainen) Smile Päivämatkat sais olla semmosta sopivaa, ihan aamusta ei päästä liikkeelle jos siirtyä pitää autolla. Koirien takia pitäis matkaa olla sen verran että saadan väsyksiin, sitten telttaan yöpymään että tiedetään että tulevat keskenään väsyneenä "toimeen". Sitä kun ei viittis viikon vaelluksen alussa heti huomata et ei tuu onnistumaan.

Eli jotain kivoja rengasreittejä hakusessa.

t. Toni

dabomba
Käyttäjän dabomba kuva

www.luontoon.fi ja sieltä retkikohteen haku.

http://www.luontoon.fi/search.asp?type=map&Section=94

Mr C

[quote author=toma- link=topic=25120.msg156527#msg156527 date=1237057979]
Terve,

..."koevaelluksen" ...1 tai maks 2 yön reissu tehä, tarkotus omalta osalta ajaa uudet meindlin kengät sisään ennen kesän reissua .... Sitä kun ei viittis viikon vaelluksen alussa heti huomata et ei tuu onnistumaan.Jos ne kengät oikeasti tarvitsee sisäänajoa, niin 1 - 2 vrk ei riitä mihinkään.
Mikäli siis oikeasti tarvitsee muovautumista istuakseen sopivasti, niin sellaiset 50 - 100 km voi odottaa tarvitsevan, ellei enemmänkin. Mitä jäykempi kenkä, sitä pidemmän sisäänajon vaatii.

Jos taas lesti on juuri oikea niin ei tarvitse kuin muutaman hassun kilometrin.

Omat kengät sattui olemaan juuri oikeat omiin jalkoihin ja sisäänajoa tuli tehtyä vajaat 20 km. Ja toimivat hyvin käsivarren kivikoissa, sekä sen jälkeen.