1 viestiä / 0 new
Uusin kirjoitus
lexa
Käyttäjän lexa kuva
Armada JJ takuu?

onko kellään tietoa armadan takuusta?

ostin marraskuussa 2010 armada jj:t ja nyt joku reilu 10 laskupäivää takana ja huomasin, että toisen suksen teili irvistää. Eli kantin ja päälikuoren liimaus/lakka on pettänyt. --> lunta menee kuoren ja kantin väliin. onko mitään haittaa ja meneekö takuuseen? muutamat pikkukivet käynyt pohjissa ja kanteissa. mitään iskua ei ole tullut teiliin.

Macharza

Onhan Suomessa kuluttajatuotteille 2 v takuu, mutta noita voi olla aika vaikea yrittää saada takuuseen. Aina löytyy joku syy miksei mene takuuseen.

Mutta tuo kannattaa liimata nopeasti kuntoon ja muutamalla kympillä hoituu.
Jos asut esim. pk-seudulla, vie SkiServiceen

lexa
Käyttäjän lexa kuva

tgr:ssä oli juttua takuista jonkin verran ja ilmeisen hyvin on jengille suksia korvattu. Tosin vähän isompia vammoja kyseessä. käyn huomenna näyttää liikkeessä, katsotaan kuinka käy.

HeMa

Tuo TGR-takuujutut johtuu siitä, notta jenkeissä kuluttaja on (idiootti, mutta silti) kingi. Noi takuu-korvauksethan menee näin yleisesti maahantuojan kukkarosta. Jenkkien maahantuoja tai suoraan valmistaja ei hirveästi kärsi siitä, vaikka korvaisikin pinon suksia. Homma skulaa, kunhan maine ei mene.

Suomen maahantuoja taas ei ihan hirveästi suksia vuodessa myy. Ja vähän samma homma muidenkin eurooppalaisten toimijoiden (eli valmistajat) kanssa.

Eli arvelen, että ei se kaupassa suksien näyttäminen välttämättä uutta/uusia suksia sulle tuo. Toisaalta, jos et mee näyttää ja itket vaan netissä, ni ei niitä suksia taatusti taivaalta syliin tipahda.

VilleF

Jos suksessa on materiaali tai valmistusvika, on se takuu. Jos kannan halkeaminen johtuu siitä että sukset on tuikattu lumeen pystyyn, ei takuu korvaa.

lexa
Käyttäjän lexa kuva

kävin skiservicessä näyttämässä kun on lähempänä, tuumasivat, että ei mee takuuseen, korjauskulut oli huimat 10 euroa. En kelannutkaan, että uudet sukset tulisi tilalle vaan lähinnä, onko muilta repsahtanut kuori aika tuoreista Armadan suksista.