1 viestiä / 0 new
Uusin kirjoitus
Relaa
Käyttäjän Relaa kuva
Hieman harjoittelusta (Pikku-Matti maailmalla)

Hieman treenaamisestani!
------------------------------------------------------------------
Lue kokonaan.

teesaa

Hyvältä kuulostaa ja ihan oikean suuntaiselta toiminnalta. Toivotaan, että kukkulalla keli pitää ja kaveritkin on samassa hyvässä kuosissa.

Tsemppiä reissuun.

Wannabe mies monessa lajissa!

Artturi Kröger

Nyt on kyllä hyvä meininki, hienon tönkin hieno reitti kiikarissa. Ja treenihommien spiritti kohdillaan myös.

Onko hekopöristely ainoa lähellekään tolkullinen tapa päästä perusleiriin?

Missä määrin pohjoisen puolen reitillä pitchaillaan ja missä määrin mennään fiksipiuhoissa? Joku tuolla joskus rymynnyt kommentoi, että fiksatut köydet olivat olleet niin hasardin näköisiä, että ei niihin uskaltanut luottaa.

mattikivi

Tänks! Pikkuhiljaa alkaa olemaan jo sellainen fiilis et reissuun tarttis päästä. Reilu 1,5 kk vielä.

Kyllähän sinne perusleiriin pääsee myös kävellen. Usein aikataulullisista syistä mennään hekolla. Hekolla n 40 min. Kävellen 2 vk.
Oishan se asiallista kävellä sinne mut ehkä ens kerralla Biggrin

Käsittääkseni pojoisella puolella köydet on keskimäärin paremmassa kunnossa kun eteläpuolella, ei ole niin paljon porukkaa. Huipulle vievällä länsiharjanteella köydet on usein huonossa jamassa.
Kyllä ne joka vuosi jotain uusia naruja sinne virittelee. Täytyy olla tarkkana noiden köysien kanssa. Muutamassa kohdassa on jyrkempää kiipeilyä, mutta muuten pitkälti jyrkkää lunta. Tiukemmat kohdat mennään fiksatuilla köysillä. Käytännössä ei juuri pitchata.
Omalla kohdallani, kun olen liikkeellä yksinäni, fiksiköysillä mennään. Otan toki muutaman kymmenen metriä ohutta köyttä mukaan ettei homma jää pelkästään sen varaan onko fiksiköyttä vai ei.

matti-kivinen.blogspot.com