1 viestiä / 0 new
Uusin kirjoitus
Pasi Anssi

No toi on kyllä säällittävän näköistä. Ihan eri kokoisia käännöksiä ja jätkät ei ole alkuunkaan synkrossa. Blum 3

Kuten tuossa b3 listasi, on hintaerot vuoren eri puolilla melkoiset. Aikanaan tuli Sveitsin puolella paljonkin laskettua, mutta nykyisellään nuo hinnat ovat vain jatkaneet nousuaan siihen malliin, että en ole valmis maksamaan samasta tuotteesta tuplahintaa, joskus jopa triplahintaa.
Köyhälle kaikki on kallista, mutta kun ei tässä iässä enää kiinnosta puputtaa jotain eväsleipiä, vaan haluaa istua ihan pöydän ääressä syömässä edes jotain keittoa. Siksi ei enää juustomaa nappaa. Vuoret on hienot ja kaikki toimii esimerkillisesti. Mutta edellisen Zermattin keikan jälkeen kun laski kustannuksia, niin tuli siihen tulokseen että ei enää.

Italian puolella ei häiritse kuin ne vessat rinnnerafloissa. Tosin jos on varma mahansa toiminnasta, niin ei haittaa. Reidet on hiihdostakin jo puhki ja suomessa kun on tottunut pienestä saakka istumaan pytyllä. Toki riukupaskallakin on joutunut käymään, mutta ei mielellään monot jalassa ja coret nilkoissa.

Mikko Piironen

No köyhälle kaikki on kallista Smile

Katselin tuossa, että kymmenessä vuodessa verppari on tuplannut kolmen viikon lipun hinnan (valittu vertailuhinnaks kun sellanen tuli just 10v sit ostettua). Lisäksi silloin eurolla sai jotain 1,5-1,6 frangia, tänään vain 1,2. No vanhoja on turha muistella, on ne hinnat muuallakin nousseet.

Taidan kuitenkin pysyä toistaiseksi Itävalta/Italia-akselilla.

Sivut