1 viestiä / 0 new
Uusin kirjoitus
Kaitsu

Top-Sporteissa joku laajempi omistajanmuutosale, ainakin Kouvolassa ja Lahdessa. Kouvolassa alamäkivälineet -60%. Oli mm. isohko pino Linen suksia, kovin läskejäkin (lautamiehen silmään), merkeistä en ymmärrä. Mutta mitä lie beconeja tai fransiskaaneja, mothershippejä ja sitten kapeampia (olikohan influence tai jotain, kahta leveyttä), montaa pituutta.

laukkjaa

Härmäläinen web-kauppa www.adventra.fi myy Hestra Army Leather Patrol ja Heli Ski hanskat hintaan 89 €. Lauttasaaressa IC Clothing Outlet (Peak Performancen maahantuoja) myy POCin Receptor Bug kypärää - 70 % eli 40 € / kpl. Eilen oli vielä läjä eri värejä ja kokoja jäljellä.

H.M

[quote author=Kaitsu link=topic=14411.msg215488#msg215488 date=1362505560]
Top-Sporteissa joku laajempi omistajanmuutosale, ainakin Kouvolassa ja Lahdessa. Kouvolassa alamäkivälineet -60%. Oli mm. isohko pino Linen suksia, kovin läskejäkin (lautamiehen silmään), merkeistä en ymmärrä. Mutta mitä lie beconeja tai fransiskaaneja, mothershippejä ja sitten kapeampia (olikohan influence tai jotain, kahta leveyttä), montaa pituutta.Mikkelin Topsportissa oli Linen Prophet 115 mallia hintaan 230€.

Hemppa
dabomba
Käyttäjän dabomba kuva

ScandinavianOutdoorStoressa KAIKKI alppisukset ja monot -50% ovh:sta!!!
http://www.scandinavianoutdoorstore.com/

PeeHoo
markmarkmark

ABS Vario 18, valkoinen reppuosa 40% alennuksella.

http://www.planet-sports.com/en/product97317/product_info.html

Macharza

Mammut Snowpulse 30 L halvalla ja ilmaisella toimituksella
http://www.sport-conrad.com/page/product-detail/__/shop/prod/20268

Pikkuveli

Pohjois-Pohjanmaan Löytötavarapalveluiden myymälässä Oulussa käytetyt Arkos tellumonot 4 (neljä) euroa. Nahkaa muovijäykistein, Vibram-pohja, koko arviolta 41-42. Minun 285 mm pitkä jalkaterä ei menny varresta sisään. Myös muuta klasarilaskukamaa myynnissä.Pahoittelut huonolaatuisesta kuvasta.

luke21011

Hämeenlinnan Prismassa on retkeilytarvikkeita TODELLA halvalla. Merkkeinä Millet, Halti, Hannah, KingCamp. Tarjolla on rinkkoja, reppuja, telttoja (mm. Hannah Bunker 100€, Halti Cavity 2 40€), makuualustoja, makuupusseja (Millet Camp long 50€) jne. Kannattaa käydä vähän kauempaakin ja nopeasti!

luke21011

Hieman ihmetyttää se, että ihminen käy ostamassa halpoja tarjoustuotteita Prismasta ja pistää tuplahinnalla tänne Puotiin myyntiin...

akallio

Puodin säännöt ei taida suoraan kieltää voitollista myyntiä, mutta varmastikaan tarkoitus ei ole ollut tarjota ilmaista myyntikanavaa ansiotoimintaan.

Toivottavasti kauppias muistaa ilmoittaa myyntivoitot verotuksessa ja hoitaa alvit...

 

markmarkmark
pporo

Listailin brittien ja keskieuroopan nettikauppojen kesän alennusmyyntitarjouksia freeride-laudoista. Linkin takana on kymmenkunta eri lautaa ja kauppaa listattuna, alennukset 25%-50%.

http://sporttidiili.com/lumilaudat-netista-kesahintaan/

Ekosportista saisi lautaa siteineen(!) 300€ pintaan. Rossignol Experience 167cm näytekappale oli 298€ ja uusi yksilö 320€ absolute-snow.co.uk:ssa. Aika kova oli myös 160cm Dupraz D1 370€ snowboard-asylum.com. Jones Flagship 160cm+ malleja näyttis saavan alle 400€ monesta brittipaikasta *blum3*

 

veke

Kannelmäen Prismassa Milletin kiipeilykenkiä, kokoja 36-41, 30€ pari (ovh. 79€). Enää muutamia pareja jäljellä. Löytyvät urheiluvälineosastolta, hyllyvälistä 72. (Kiipeilyvälineosasto lopetettu).

luke21011

Halikon Prismassa telttoja ja makuupusseja -30% alennuksessa. Taisi olla muutama reppu/rinkkakin tarjouksessa.

Highlander

Kalevan Prismasta BD Reactor hakkuja -50% ( ovh. 179 ) ja paketissa Metoliuksen vanhempia liikkuvaleukaisia -70% ja paljon valjaita rabatsuunissa.

Spiridon

Kovia alennuksia saksanmaalla bike-discount sivustolla sykemittareista. Esim. Polar rcx5 tour de france premium edition, jossa käytännössä kaikki kilkkeet 289€ eli 41% alennuksessa. Myös muita hyviä tarjouksia!

http://www.bike-discount.de/shop/k1048/a72061/rcx5-tour-de-france-premium-edition.html

 

kimmoe

Perhokalastuskauppa Ruoto.fi tarjoaa näköjään Patagonian kuoritakkeja yms -50%

http://www.ruoto.fi/kauppa/tarjoukset/43/

Kaitsu

Torkkarin S-marketissa Helles Schenkerla Lagerbier  (sama panimo siis kuin sen kuuluisan savuoluen) 1,09 egeä puolen litran lasipullo! Viimeinen myyntikuukausi 9, eilen testasin, priimaa oli, tänään jo yhden täyden panaanilaatikkollisen raahasin kotiin. Hyvä jumala että ihminen tulee onnelliseksi tuollaisista löydöistä!

maks
Käyttäjän maks kuva

Olen kesäharrastuksena syynännyt nettiä, kuin mustalainen kelan työttömyysturvaa ja löytänyt muutamia otsolohkossa kihelmöintiä aiheuttanutta tarjousta. Genreen soveltuvasti kuorin kermat kakusta ja rusinat pullasta, mutta jotain sentään lapsuudessa opetettiin jakamisesta.

Ortavox s1 -199e

http://zerogchx.com/SPLITBOARD-BC_SAFETY-TRANSCEIVER,96617682,96617683,s...

Samalta kaupalta löytyy Deeluxen spark popot 42 koossa -165e +  isompia kokoja deelukse spark XV -265e

http://www.boards.lv/en/ishop/45221?zimols=1937 

Boards.lv, montana skinejä, karakoramin siteet ja pari jonesin lautaa -30%

Löytyy tuolta myös parkkilaskijoille halpoja hepeneitä, mutta ei nyt aleta tässä kaikkea levittelemään.

Ja boards.lv:n latvian pipopäitä on turha edes epäillä, lauta tuli perille ja paketista ei löytynyt kiloa sementtimurskaa vaan se mitä tuli tilattua.

 

maks
Käyttäjän maks kuva

Ainiin, lisätään vielä snowpulsen guide 30l kuplareppuli.

http://www.sport-conrad.com/page/product-detail/__/shop/prod/20268

Canis ulpus

[quote=maks]Olen kesäharrastuksena syynännyt nettiä, kuin mustalainen kelan työttömyysturvaa..[/quote]

Valkoiselle rodulle tuntuu olevan ylivoimaisen vaikeaa käsittää kuinka meitä rasismin kohteita osallistuu käyttäjinä myös tällaisten piskuisten harrastusfoorumien sisällöntuottoon, osan meistä ollessa edes hädin tuskin kouluiän saavuttaneita. Vielä edellistäkin ylivoimaisempaa tuntuu olevan sen sisäistäminen kuinka paljon tuo satuttaa kun jopa tällaisella spesifillä harrastukseen liittyvien välineiden tarjouksiin liittyvällä palstalla ylläpito sallii osan käyttäjäkunnan ihmisyyden täydellisen nollaamisen, rasistisen nöyryyttämisen ja alistamisen.

No, nyt se on kuitenkin teille kerrottu, se on tiedossanne. Rotuanne on informoitu kuinka meitä rasismin kohteita on käyttäjinä tällaisillakin foorumeilla - on useimmiten ollut käyttäjinä tietämättänne jo foorumin ensihetkistä alkaen, usein vuosia ennen kuin näitä käyttäjä "maksin" kaltaisia natsisaastabotteja on alettu hyysäämään ylläpidon toimesta. Niin ikään rotuanne on informoitu kuinka rasistinen kuona satuttaa kohteitaan - kyllä, myös huumorin kaapuun naamioitu sellainen - kuinka se tuhoaa ensin kohteensa ihmisyyden, sitten tämänkin foorumin harmonian, sikäli että siitä jotain oli vielä jäljellä, lopulta koko yhteiskuntarauhan.

Te tiedätte ja näin ollen tietämättömyyden, saati huumorin tai minkään muunkaan tekosyyn piikkiin tietoista valintaanne kehittää tätäkin foorumia vain yhden ainoan rodun, yhden ainoan ideologian poliittiseksi agitaatiokentäksi on turha selitellä jälkikäteen. Se on teidän rotunne tietoinen valinta tässä ja nyt. Se on tämän foorumin ylläpidon valinta. Ja se on foorumin natsittamista seuraamaan jäävien käyttäjien tietoinen valinta. Valinta hyväksyä ilman minkäänlaista vastaväitettä jokaiselle yhteiskunnan osa-alueelle ulottuva rotuun perustuva syrjintä omassa kotimaassanne.

maks
Käyttäjän maks kuva

Tuon heittoni perimmäinen tarkoitus ei ollut olla rasistinen vaan humoristinen. Ei väitä, ettei mustalainen voi olla hyvä tyyppi, ja crocsi jalkainen, leijonakorua kantava suomalainen ei voi olla täysimittainen kusipää.

Kaikki me olemme ihmisiä, ja siitä genrestä löytyy hyviä että hirveitä tyyppejä rotuun katsomatta. Toki jokaisella rodulla on oma historiansa, ja kenties siitä syystä/siitä johtuen työttömyysprosentti on valitettavasti kovaa romaniyhteisössä. Työttömyys ja rahansäästäminen kulkevat käsikädessä. Tästä syystä etsiessäni sisäistä humoristiani, päädyin käyttämään mustalais sanaa. Aivan yhtähyvin olisin voinut käyttää sen sijasta hiihtopummia, jota ei myöskään useimmiten ajatella työmaan kovimpana duunarina. Itsellenikin kelan työttömyysturva on ollut tuttua tekstiä purtavaksi.

Mielestäni huumoria saa olla, se jos me menetetään, meille ei jää mitään. Netissä ironian, satiirin, ja mustan huumori saaminen erilleen loukkaavista kommenteistä on haastavaa, ja siinä mahdollisesti nyt menin metsään. Toki puhtaasti ihmistä loukkaavat rasistiset ja populistiset kannanotot eivät tälle, saati millekkään foorumille kuulu ja niihin kuuluu puuttua. Rasismikorttia heitetään nykyään todella herkästi, mitään ei viitsitä sanoa/vitsailla rasistiksi syytämisen pelossa ja se tukahduttaa keskustelun, että vie syiden etsimisen pinnallisiin seikkoihin ja usein hukkaa perimmäiset ongelmat, mutta se nyt ei toivottavasti kuulu tähän episodiin.

Laskureissuillani en ole tavannut yhtään mustalaista, ja kieltämättä niska juntisti punoittaen yllätyin rohkeasta kommentistasi. Oikeasti hieno juttu, että tältä foorumilta löytyy erilaisista taustoista peräisin olevia ihmisiä saman lajin partissa. Toivottavasti keskustelu pysyy täällä avonaisena ja sitä kautta antoisana.

Pahoitteluni niille jotka ottivat vitsini puhtaasti loukkauksena, se ei ollut sen tarkoitus.

hear
kiravuo

[quote=maks]Tuon heittoni perimmäinen tarkoitus ei ollut olla rasistinen vaan humoristinen.[/quote]

Ymmärrämme tarkoituksen, mutta valitettavasti teko oli rasistinen. Juuri tuontapaiset pienet heitot muistuttavat kohteelle, että teki hän mitä tahansa, hän ei ole yhteiskunnan täysivaltainen jäsen; vaan aina viiteryhmänsä edustaja, jonka on puolustettava oikeuttaan tulla hyväksytyksi.

Näitä kuulee päivittäin, "onpa kiva nähdä somali töissä" tai "kiva kun saatiin työryhmään yksi nainen", jotka ovat esittäjälleen ajattelemattomia kohteliaisuuksia, mutta vastaanottajalle muistuttavat siitä, että hän ei ole ensisijaiseti yksilö, vaan jotain muuta. Kaltaiseni valkoisen vauraan keski-ikäisen heteromiehen on helppoa unohtaa millainen on muiden ihmisten kohtaama maailma. Kun minä menen kauppaan, minua ei seurata tai minulle ei sanota "tuo on kallis tuote, sinun kannattaa miettiä jotain halvempaa". Kun menen Lähi-Idässä tullijonoon 500 intialaisen siirtotyöläisen jatkeeksi, minut ohjataan jonon ohi. Halusin tai en, ihonvärini ja sukupuoleni määrittävät minut automaattisesti muiden yläpuolelle.

Anteeksi vuodatus, mutta työkavereistani puolet on ulkomaalaisia, joukossa myös muutama suomalaistunut maahanmuuttaja ja näistä asioista on tullut joskus keskusteltua. Erilaisuuden painolastia on vaikeata tajuta, jos itse on ylimmässä yhteiskuntaluokassa.

Valitettavasti en ole törmännyt viime aikoina hyviin tarjouksiin, joten en voi kontribuoida itse ketjuun. Kiitos vuoden takaisesta "Nortin veska Stadiumista varttihintaan" -vinkistä, se laukku on käynyt jo kahdella muulla mantereella.

kiravuo

Highlander

Halvalla Leathermannin Wavea bitkitillä Trekista

http://www.trekki.fi/product/13954/leatherman-wave--bitkit

Highlander

Meni jo. Ilmeisesti pikatarjous, nyt normihinta.

markmarkmark

Stadiumin koko nettikaupan valikoimasta 25% lisäalennus maanantaihin asti. Ensimmäiset silmään osuneet tuotteet jotka voisivat kiinnostaa jengiä:

http://www.stadium.fi/urheilu/retkeily-ja-matkailu/tarvikkeet/132397/opt...

http://www.stadium.fi/urheilu/retkeily-ja-matkailu/tarvikkeet/132399/opt...

http://www.stadium.fi/vaatteet/miesten-vaatteet/takit/150646/haglofs-m-t...

carre

Ystävämyynnit Lauttasaaressa

Kuvat: 

Sivut