1 viestiä / 0 new
Uusin kirjoitus
luke21011
Stormberg vaatteet

Onko joku kokeillut Stormbergin vaatteita? Hinnat ovat edullisia ja tavarat vaikuttavat hyvältä. Tänään tilasin muutaman vaatteen mutta hauska olisi kuulla muiden kokemuksia. 

JHS

Ostin vuosi sitten pari merinokerrastoa ja yhden takin (http://www.stormberg.com/en/lendedal-duffel-jacket.html#18886) alennuslaarista Lofooteilla ihan mielenkiinnosta, koska oli tuntematon merkki minullekin. Merinot vaikuttavat olevan normaalia laatua, takkikin varmaan tarkoitukseensa sopiva, eli syysilmoihin ok lammin, mutta lahinna hengittamattomyytensa takia. Pienikin rasitus saa sisavuoren kostumaan.

Akkiseltaan tuotteita selaten vaikuttaa markettitason ulkoiluvaatemerkeilta ja hintakin korreloisi taman kanssa. Ei kannata kokeilematta varmaan suuria maaria tilata, itse en ole aikeissa ostaa mitaan ainakaan normihintaista jatkossa.

varg62
Käyttäjän varg62 kuva

Minulla useita on käytössä ja kaikki toimii, kuten satojen eurojenkin vaatteet.Windstopper feecejä on useita ja vanhin 8 vuotta ja kuin uusi vaikka käyttänyt sitä joka päivä lähes nykyisin.Laatu on lähes samaa kuin joku Sastan tuote.Hinta pysyy halpana, kun niitä myydään niin paljon Norjassa kuten muitakin vaellustarvikkeita jotka usein halvempia kuin täällä.Suosittelen.