1 viestiä / 0 new
Uusin kirjoitus
Jupe
Vaellushousuista

Moi

Kysyisin mielipiteitä ja kokemuksia kevyemmistä vaellushousuista.

Tällähetkellä itsellä käytössä talvi- ja syksy/kevät-käyttöön tehtyjä Haglöfsin housuja.

Haussa olisi kesäksi lämpimiin keleihin kevyet ja laadukkaat vaellushousut. (-> nythän se on oikee aika ostella kesävaatteita, jos sattuu poistoissa olemaan..)

Käyttö on päivittäistä pihahommista lenkkeilyyn ja työmatkapyöräilyyn.

Youtubessa ainakin ylistetään Bear Grylls- kesähousuja. Onko kokemuksia? Hinta ei ainakaan ole paha.

 

 

 

 

Uba

Löytyy kokemuksia Bear Gryllsin housuista. Ensivaikutelma oli aika heikko kun työnjälki ei ollut mitenkään parhaasta päästä. Lankoja roikkui sieltä täältä. Tästä huolimatta housut on kyllä kestäneet hyvin. Lisäksi taskuja on mukavasti ja ovat tosiaan kevyet kesävaelluksille.

 Ainut vaan että kun kastuvat niin liimautuvat ihoon aika hanakasti. Tulee sellainen suihkuverhoefekti Smile mutta vuorostaan taas kuivuvat suht nopeasti. 

 Että hintaansa nähden voin suositella. 

Edit: se mukana tuleva dry bagi mikä lie on sitten täysi susi, eli sille ei paljoa arvoa kannata laskea. Niin ja korkea eli hyvä vyötärö näissä on, ainakin jos vertaa esim. Haglöfsin rugged mountain pantseihin.

Jake82

Olisin itse myös suositellut Häglöfsejä. Itellä on muutamat housut tuota merkkiä ja olen kyllä pitänyt. Toiset on vettä pitävät Coretexit ja toiset vähemmä hiostavat ja kevyemmät nätimmille keleille. Nyt ois hyviä tarjouksia jos et ehtinyt jo ostamaan http://www.vaatekauppoja.fi/vaatemerkki/156/haglofs Melko monesta kaupasta sais vähintään sen 20% alennusta. Ennen vähän vierastin verkkokauppoja kun tuntui että pitäisi sovittaa ensikis, mutta nykyään tulee tilattua pari eri kokoa suorilta ja tietää että palauttaa osa sitten takaisin. Saa suorilta oikean koon ja välttyy jonotuksilta kauppakeskuksissa.