1 viestiä / 0 new
Uusin kirjoitus
Kaitsu
Ratkaisu kaikkeen talviliikuntaan!

No nythän löytyi! Ei enää skinien kanssa pelaamista, splittilaudalla sähläämistä sun muuta. https://www.bergfreunde.fi/hive-nivatus-lumikengaet-bf/?cnid=dc2a143a165...

 

Kattokaapa tuo videon pätkä. Ei oo hinnalla pilattu. Kukas heittäis Lyngenin pääsiäisen tuollaisilla?

akallio

Lumikenkien ja minareiden yhdistelmä - kuulostaa lähinnä huonojen ominaisuuksien kombinaatiolta.

Karvallinen ja pidempi liukulumikenkä tuntuu kaikin puolin paremmalta kompromissilta samaan tarpeeseen.

niilo

Luisteluhiihtovälineet ovat lähinnä totaaliratkaisua talviliikuntaan, kattavat kaikki hiihtolajit(paitsi pertsaa:), monoihin kiinnitettävillä terillä täydennettynä myös jäälajit.

akallio

Ja umpihankihiihdon...

niilo

^Jep, oikeastaaan vain tuo umpihanki jää ulkopuolelle, koska luikkareilla sujuu hyvin tämä nykypertsa, eli tasuri. Umpihankikin vain varsinaisena matkahiihtona, pienet siirtymät ja esim. rinteiden nousut/laskut sujuvat kyllä.

akallio

Entäs epämääräinen metsämaasto? Liukas suksi ei pidä epätasaisessa maastossa ja risukko estää haaromisen?

Käytätkö luikkareiden kanssa pitokarvoja? Ajattelisin, että täyspitkällä karvalla voisi suksen käyttöaluetta laajentaa helposti. Varsinkin siellä risukossa auttaisi paljon, kuten myös umpihangessa ihan kivasti ja toki nousussa olisi erittäin hyvä. Ja tarvittaessa saisi jarrua alamäkeen.

Itse kaipaisin erityisesti suksea pk-seudulla hiihtämiseen. Luistelu-urat ovat tällä irtonaisia pätkiä ja niiden välejä vartioivat tulisilmäiset perinteisen hiihtäjät teroitettuine sauvoineen. Jos jollain irtokarvalla saisi luistelusuksesta auttavasti toimivan välineen perinteisen ladulla tapahtuviin siirtymiin, niin se olisi hieno juttu. Tasurin lykkiminen on aika yksitoikkoista.

niilo

Etelän risukoihin lahden pikkusuksella vain kun jonkinlainen hankikanto, viime vuosina olleet tosi vähissä. En käytä skinejä, less is more pitää lähes aina paikkansa. Lapin tunturimaastoissa skeittisuksi pelittää sellaisenaan erittäin hyvin, kiipeilyt ja laskut nautittavia.

Markuz88

Tuotetta ei enään saatavilla :/

Relaa ja rentoudu Ray Banit päässä