1 viestiä / 0 new
Uusin kirjoitus
mk94
Sukset

Olen aikeissani ostaa Åsnesin nansen w/skinlock 17,18 sukset lähinnä umpihanki ja tunturi hiihtoon ahkion kanssa ja ilman. Siteitä ja monoja olen miettinyt vain sukseen. Vaihtoehtona olisi siteessä tällä hetellä rottefella bc 17/18 manuaalit tai sitten rottefellan supertelemark 17/18 side. Kumpihan on käytännössä luotettavampi ja no hiihdettävämpikin. Monoja olen katsonut BC Boots 75 mm Alpina Alaska 17/18 ja BC Boots Alpina Alaska 17/18 ovatkohan pitemmässä käytössä lämpimiä?. En oikein löytänyt Sisäkengällisiä monoja joista voisi sitten helposti vain sisäkengän kuivattaa. Muitakin ehdotuksia voi laittaa lähinnä nyt ole käytännön käryä kyseisistä suksipaketeista.

Purre
Käyttäjän Purre kuva

Moikka
Kokemusta telemark-systeemistä ei ole mutta:
Voin suositella Fischerin BCX 6 kenkiä. Ovat lämpimät ja istuvat vähän leveämpäänkin lestiin. Myös suht edukkaat. (n.200e)
Ainoa miinus on nauhat, joita ei oikeen meinannut saada kireälle, ainakaan kohmeisilla sormilla. Vaihdoin Sport Lace -pikanauhat ja toimii.
Tuo BC Manual on varma ja hyvin hiihdettävä side. Fischerillä on myös BCX-side, joka on käsittääkseni vielä normaalia bc-sidettä leveämpi.