1 viestiä / 0 new
Uusin kirjoitus
anaconda
Kissahiihtoluvat Stryniin!

Pitkän väännön jälkeen tuli eilen tieto että Stryn on saanut kissahiihtoluvan. Luvat myönnettiin kuuteen paikkaan Norjassa kuudeksi vuodeksi ja Stryn on noista ainoa kesäkeskus.

Eli nyt pääsee tuolilta ylemmäksi muutenkin kuin lihasvoimalla, saattaa olla että ihan Kvitlenovalle asti kun alue on sinne saakka hiihtokeskukseksi kaavoitettu. Mutta ainakin siis siihen minne ankkuri aikoinaan veti.

Lumitilanne on ylempänä varsin normaali, mutta Videseterin laaksossa eilen pyörähtäessäni oli näky kyllä jo pelottavan kivikkoinen. Täällä on viimeiset pari viikkoa ollut jopa hellelukemia ja lämmin tuuli siihen päälle niin kyllähän se lunta syö.

Tällasta Strynistä tällä kertaa!

-lisäys edelliseen: ..tiedä sitten alkaako kissavedot heti kauden alusta? Luvan saaneilla on ympäristöministeriön kanssa kokous 5.6. ja tämän maan byrokratian tuntien tuskin sitä ennen on mikään mitenkään missään olosuhteissa mahdollista.

la.te

Ihan kiva. Onko ylähissi jo täysin hylätty? 2010 se pyöri, mutta sen jälkeen olen tainnut nähdä vain keskustelua about vuosittain, että ei pyöri tai yritetään.

anaconda

Joo kyllä ylähissin ainakin sellaisena kuin se aikoinaan oli voi unohtaa. Visioita asian suhteen on, mutta tuskin rahaa ainakaan ihan heti. Tämäkin kausi näyttää jäävän varsin lyhyeksi kun helteet sen kuin jatkuu...
Catskiing alkaa sit ens kesänä.