Uusi, 500d cordurasta tehty musta custom rosnareppu. Repun mallina on käytetty savotan jääkäri M-reppua ja Berghaus Centurion 45l-reppua tavoitteena saada savotan jääkäri M ja L mallien välikoon kestävä, vähemmän sotaisa (lue:ei kauttaaltaan täynnä pals-kujaa) reppu retkeilykäyttöön vieläpä rolltop-mallisena. Siinä on kelluva läppä, jossa velcropaikka ja sisällä arvotavaratasku/sadehupun tasku. Pohjassa on pussukat, joihin menee kuvanmukaisesti nalgene, tai pidempää tavaraa jotka voi kiinnittää sivujen kaksilla kompressiohihnoilla, joissa pikalukot. Kantojärjestelmä koostuu paksusta webbingistä, jossa keskellä tukena 25mm webbing ommeltuna kiinnikepinnaksi. Irroitettavat pehmusteet sekä rintaremmi. Selässä minimaalinen pehmuste sekä rankana muovilevy ja alumiiniset vahvikelistat. Rangan saa pois ja vaihdettua muuhun haluamaansa rankaan. Repussa myös irroitettavat alaremmit makuupussin kantamiseen tai muuhun ylipakkaamiseen. Päälokeron päällä on yksi isohko vetoketjutasku (mahtuu vaikka karttakirja tai läjä retkiruokapusseja tai tabletti), jonka saa helposti poistettua ratkomalla ompeleet ilman, että muu reppu siitä liiemmin vahingoittuu. Päällä myös 25mm hihnat jotka ommeltu pals-välityksellä, jolloin tarvittaessa tähän saa vaikka beavertailin tehtyä/asennettua. Pääosan sivuissa on myös pals-kujasto, joka mahdollistaa keskikoon/isokokoisten sivutaskujen käytön tarvittaessa.
Pääosiossa ei muita lokeroita tai tilanjakajia. Lantiovyö vain jykevä vyö, minkä saa pois. Tarvittaessa toimitetaan varustelekan s/m koon taisteluvyön kanssa, jos tukevampi lantiovyö on tarpeen.
Reppu on mitoitettu vähintään 45 litraiseksi, mutta ylipakkaamisvaraa on rolltopissa ja kelluvan läpän tähden tähän saisi aika isojakin nyssäköitä kiinni. Kevennettyyn käyttöön pehmusteet, rangan, kelluvan läpän ja vyön saa pois, jolloin kelpaa päivärepuksi.
Kankaat corduraa, vetimet ja klipsit YKK.
Täysin käyttämätön.

Koko: 
45 l +
Hinta: 
100,00 €
Tärkeä lisäosa tai ominaisuus: 
rolltop
Paikkakunta: 
Helsinki
Postitus: 

Myyty

MarttiJ
Re: Custom rolltop rosnareppu 45l+ (rolltop)

enepi kuvia

Kuvat: