1 viestiä / 0 new
Uusin kirjoitus
laukkjaa
Kohteena Sestriere

Moi, viikolla 8 menossa Sestriereen. Onko porukoilla kokemusta ko. paikasta eli vinkit yms. tervetulleita. Laskeminen tapahtuu pääasiassa hoidetuilla rinteillä.

matti

Kauan kauan sitten: rinteet erinomaisesti hoidettuja, väljää oli, Ranskan puolella Montgenevressä löytyi rinteiden vierustoilta vähän puuteriakin (mutta myös piiiitkä nappihissi normihissien lisäksi), Mukava perhereissun kohde oli tuolloin.

LS |Õ_Õ|
Käyttäjän LS |Õ_Õ| kuva

Jep, Montgenevressä kannataa piipahtaa. Jos auto käytettävissä, niin päiväkeikka Brianconiin (Serre Chevalier) on hyvä idea.

pyh

Sestrieren, Sauze D'oulxin ja Sansicarion alueella riittää rinteitä kuudeksi laskupäiväksi. Jos aikoo käydä Ranskan puolella laskemassa, se pitää tietää jo lippua ostaessa, kuuden päivän lipulla saa laskea yhtenä päivänä Ranskan puolella.
Montgenevreen meno on varmaan kätevämpää autolla kuin sukset jalassa. Rinnekartan tekijä on joutunut käyttämään mielikuvitusta saadakseen kaiken piirrettyä samaan kuvaan. Jo Claviereen siirryttäessä joutuu käyttämään hissejä alamäkeenkin. Viime vuonna viikolla 8 lunta oli muualla hyvin, mutta Clavieren alarinteillä ei.