1 viestiä / 0 new
Uusin kirjoitus
monttu
Vauhtia kestävä yleissuksi

Hakusessa olis yleissuksi joka kestäisi isojempienkin rinteiden vauhtia. Allekirjoittaneelta löytyy alppihiihtotaustaa sekä ratauran jälkeistä parkkitaustaa. Edellinen suksi ollut salomon suspect, mutta nyt se alkaa jäädä liian vaisuksi eikä mahdollista vauhdikasta laskua, ainakaan tällä elopainolla. Hakusessa ehdottomasti twintipmallinen, mutta parkki ei ole enää todellakaan ykkösprioriteetti, vaan lasku rinteessä ja jonkin verran ulkopuolella. Olen katsellut crowsien camoxeja, mutta osaisko joku heittää muita vaihtoehtoja tähän tarpeeseen? 

laihomx

Tulevan kauden Camox menisi kyllä noihin spekseihin. Kevyesti.

jaksu
Zedu

Taitaa yleisesti mennä niin et nuo twinit ei oo vauhtisuksia... siis jos ihan kovaa haluaa laskea mutta tässä muutama ehdotus

Kaverilla on Factionin CT 2.0:t. en valitettavasti ole testannu, mutta hänen mukaan huippusuksi. Tosin vauhtiraja niissä ilmeisesti on... Atomicin Bent Chetler 100 vois olla vaihtoehto, ei omaa kokemusta.
Armada ARV TI (ite oon laskenu paljon JJ 2.0:lla jota en missään nimessä kuvais vauhtisukseksi mutta tuo TI:n luulis olevan. Muistaakseni ne jäykisti JJ:täkin kun siitä tuli ARV JJ ) noh tuoki taitaa olla siinä ja siinä lasketaanko twiniksi.

Ens kaudelle tulee ainaki Dynastar Menace ja Rossi Black Ops, jotka vois istua speksiin.

Sit on näitä mitä ite en laske twineiksi jotka taas pitäs sitä vauhtia kestää, ainakin pari ekaa on siitä ihan kuuluisia.
Blizzard Cochise, Nordica Enforcer, Salomon QST, Head Core

Camox kuulunee tähän sarjaan, mutta käsittääkseni ei ole vauhtisuksi, ne joilla on kokemusta voinevat kommentoida paremmin. (Ite oon laskenu vähän Corvus Freebirdillä ja kestää mielestäni hyvin vauhtia, vaikka kärki on löysä. Camox voi olla samanlainen... )

monttu

Kiitos hyvästä vastauksesta ja pointeista. Tosiaan hakusessa ei oo ihan puhdasta vauhtisuksia, tarkotus vetää vielä rinteessä pilke silmäkulmassa ja pientä temppuilua olisi tarkotus pitää laskuohjelmassa. Pääpiirre kuitenkin rinnelaskussa, mutta sellasia satunnaisia satasten pyörittelyä yms. pientä kikkailua ja sen takia twini.

Pitänee ottaa selvää enemmän noista mainituista malleista, etenkin tuo TI on sellane mikä spekseiltä vois osua kohilleen. Frendillä ollu Camox ja nähny vieressä, että ainakin yllättävän hyvin vauntia kestää. Tässä ollaan vähän irtokarkkikaupassa näitten suksien osalta, vaikea valita.

laihomx

Tuohon Camoxiin liittyen, tulevan kauden malli on muuttunut ja mielestäni vielä paremmin osuu em. speksiin.

JuhaG
Käyttäjän JuhaG kuva

Täältä ääni myös Nordica Enforcerille! Pääsiäisenä tuli myös laskettua Pyhällä Salomonin XDR 80:lla ja sekin oli ihan huiman hyvä yleissuksi. Reissussa oli mukana vain tallisuksia ja niillä ei kyllä laskuista nautittu. Hain vuokraamosta noi XDR:t ja ne olikin sitten loppureissun käytössä.
Lähtökohtaisesti mikä vain nykypäivän premium rockkeri menee hienosti kunhan ei osta sitä hinnat alkaen mallia. Etenkin jos vähänkin pehmeä rinne ja/tai laskettu pöppörälle. Riippuu tokin miten tuo vauhdinkestävyys määritellään. 80-90km/h kyytiin riittää aivan hyvin Enforcerit yms. ja jos tosta vedetään paljonkin kovempaa niin toivon että silloin lasketaan rataa ja ihan muunlaiset sukset jalassa.