Uuden veroisessa kunnossa oleva Helsport Reinsfjell Pro 3 itsestään seisova kupoliteltta, jossa kaksi oviaukkoa ja eteistilaa. Ainoastaan pakatessa ulko ja sisäteltan väliin jääneet hyttyset kertovat, että tuotetta on käyetty...Käytetty siis kerran viiden päivän melontaretkellä.
Teltta on erittäin tilava ja tuntuu tilavalta ja sisään sopii vaivatta kolme 60cm retkipatjaa sekä kolme isoa kaveria. Teltta on myös niin korkea, että varmaan yli parimetrinenkin mahtuu istumaan suorassa. Itse (185cm) pystyn polvistelemaan teltan sisällä, niinpä sadepäivänkin pystyi mukavasti oleskella teltassa. Sadepäivänä tuli huomattua, että teltassa on hyvä ilmanvaihto, josta Helsportin teltat ovat norjassa tunnettu.
Olen jutellut asiasta Helsportin kehitystiimin henkilön kanssa ja hän sanoi kikan olevan siinä, että kaksi tuuletusaukkoa ovat eri korkeuksilla, joten ilma liikku koko teltan läpi. Koska teltassa on kaksi oviaukkoa, makuupussien kuivattamien tapahtuu näppärästi teltassa. tarvitsee vain avata kummatkin ovet.
Eteisteltat (absidit) 2kpl oli näppärä jakaa tavaroille ja ruuanlaitolle. Tuulisena sadepäivänä voi myös käyttää aina suojan puolella olevaa oviaukkoa. Teltan sisälle saa myös lenkeistä läpi narulla yli kolmisen metriä kuivaustilaa.
Luovun teltasta koska tuon kyseisen melontaretken jälkeen veljeni ihastui telttaan siinä määrin, ett osti juuri samanlaisen teltan itselleen. Viime vuonna myös tyttöystäväni sai suvultaan yhteislahjaksi Helsportin teltan. Retkeilen vain näiden kahden henkilön kanssa, joten minun telttani on nyt ylimääräinen tässä Helsport perheessä.
Omasta kokemuksestani voin suositella lämpimästi tätä ja muita Helsportin telttoja.

Teknistä tietoa:
- Koko pakattuna: 22 x 42 cm
- Teltan paino: 3,80 kg (telttakiiloineen)
- Telttakaarien pituus: 2 x 364 cm, 1 x 455 cm
- Ulkoteltan materiaali: Helsport Rainguard Superlight, 2000 mm
-Sisäteltan materiaali: Helsport Airflow Superlight
- Pohjakangas: Helsport Rainguard Pro, 3000 mm
-Telttanaruissa heijastimet yöllä näkymistä varten.

Muut yksityiskohdat:
- Teltassa on kiinnitykset kuivausnarua tai vastaavaa varten
- Telttanarun kiinnikkeet ehkäisevät telttanaruja takertumasta toisiinsa

Postikulut 6e

Koko: 
3 hengen teltta (tilava)
Hinta: 
470,00 €
Paikkakunta: 
Enontekiö
Postitus: 
Kyllä

Myyty

JesPat
Re: Kupoliteltta Helsport Reinsfjell pro 3

Moro

Oliko tämä vielä myynnissä?

laun
Re: Kupoliteltta Helsport Reinsfjell pro 3

Hei
On vielä myynnissä

Laun