1 viestiä / 0 new
Uusin kirjoitus
herra nylppy
Lumiskeittilaudan teko tai valmiin hankkiminen

Otsikossa tuo jo tuli.

Onko kukaan tehnyt itse, tai löytyisikö jostain ohjeita tai vinkkejä? Varmaan höyrytys/muotti - systeemillä olisi helppo muokata jonkunlainen läpyskä. Miten pohja? Betonilakkaa alle, vai kuinka se kannattaisi toteuttaa? Ajatuksena lähinnä simppeli tasamaan malli, mutta muihinkin konstruktioihin liittyvät ideat ovat tervetulleita.

Jos kaupallisista vaihtoehdoista löytyy jotain sanottavaa, niin kiitos siitäkin.

sirmrharry

Kaupallisista sen verran, että erillisellä suksella varustetuilla laskeminen on tosi hauskaa jopa eteläsuomen pikkukeskuksissa. Kanttaaminen vaatii vipuvartta ja siksi truckit ovat pakolliset. Eli jos haluat tasamaalla tehdä skeittitemppuja niin itsetehty on varmaan ihan yhtä toimiva kuin kaupallinenkin. Jos taas haluat _laskea_ skeitillä niin kaupallisilla se ainakin onnistuu tosi hyvin.

herra nylppy

Kiitos vinkistä! Ja juu, ihan melko tasamaapuuhat mielessä, omaksi ja muksujen huviksi. Juutuupista olen tsekkaillut muutamia diy-ohjeistuksia. Substanssin ja eksaktin ohjeistuksen sijaan niissä tosin on mietityttänyt enemmän se pointti, missä kuosissa esiintyvät räätälit ovat olleet. Mutta ehkä tuollaisen laudan osaa väsätä kokeilun ja yrittämisen kautta. Sehän on paras tapa oppia.

- Nylpytystä jo vuodesta 1973!