1 viestiä / 0 new
Uusin kirjoitus
akaharo
Photokromiset linssit?

Markkinointi photokromisten linssien osalta antavat ruusuisen kuvan, mutta samaan aikaan huippulinssejä tuntuu olevan enemmän tarjolla vaihdettavan linssin taktiikalla. Millaisia käyttökokemuksia muilla on? Miksi ei valitsi photokromista linssiä? Itseäni epäilyttää, miten lasit toimivat mm. kun siirtyy avoimelta puiden varjoon. Onko takamaastoissa vaihdettava linssi vai photokrominen parempi?

Sippe23
Käyttäjän Sippe23 kuva

Oma kokemus on pelkästään positiivinen.
Käytössä ollut nyt about neljä vuotta Salomonin lasit joissa Photokrominen linssi. Ei ole tullut vastaan keliä jossa sillä ei tulisi toimeen. Varmaan joku tiettyyn keliin spesifi linssi on parempi siinä omassa kelissään.
Jos esimerkkisi metsälasku otetaan puheeksi, niin toimii minusta mallikkaasti. Lisäksi on paljon parempi esim sinkissä vs joku keltainen/oranssi/punainen jota niihin keleihin mainostetaan. Tietysti nämä on täysin makuasioita.

Summa Summarum uuden linssin joudun ostamaan, kun on tullut ajettua oksiin yms, niin Photokromisen osta tilallekin. Se on kalliimpi kuin yhden kategorian linssi, mutta koen sen niin toimivaksi, etten viitsi vaihdella ja säätää. Kyllä sillekin hintaa tulee jos on vaikka kolme linssiä ja sitten niitten kanssa pelaa jatkuvasti. Tai sitten huomaa laskevansa samalla linssillä joka kelissä. Biggrin

APy

Itse pidän forokromaattisia laseja erinomaisina, mutta parilla varauksella. Lasit kirkastuvat huomattavasti hitaammin kuin tummuvat, joten sopeutuminen äkilliseen valon vähentyminen vie aikaa (jopa minuutteja). Toisekseen erittäin kirkkaassa valossa tummuus ei yleensä tahdo riittää.