1 viestiä / 0 new
Uusin kirjoitus
Anonyymi
ylläs viikolla 5

terve,auttakaas hieman... minkälaista säätä ylläksellä on yleensä viikon 5 tienoilla... onko pakkanen tiukkaa, odotettavissa lunta jne?

eli kannattaako silloin lähteä, lähinnä menisin hakemaan pyydaa.

kiitos

Anonyymi

Aivan mahdotonta sanoa ja täysin typerää kysellä jotain tälläistä etukäteen.

Anonyymi

siis kuka kysyy tollasta!!!??? ei kukaan voi sanoa minkälainen keli on kuukauden päästä. miettikää vähän enne kun kyselette. ei meinaan ollu eka kerta kun joku kysyy yli viiden viikon sääennustetta.

huolestuttavaa jos porukka on oikeesti noin... ei siitä sit sen enempää.

Anonyymi

Harvoin noilla korkeuksilla on tammikuun lopussa niin paljoa lunta, että pyydaa pystyis laskeen. Itse viettänyt vuosia tammikuun viimeisen viikon Levillä.

Anonyymi

Juupa juu. Täytyy nuo sääennusteet jättää vaikka ennustajaeukoille. Lunta on kyllä jo nyt suht mukavasti ja lisää tulee. Usein offeille on jo 5 viikolla asiaa. Täsmätietoa löydät vaikkapa yllas.fi sivuilta johon kyllä raportoimme lumitilanteen kehittymisestä(linkki ylläs etusivulla). Noihin sääennustuksien antamiin lämpötiloihin ei kannata liikaa tuijottaa, sillä ilma tunturissa on aina lämpöisempää kuin alhaalla kylissä (esim 2.1.2004 kylillä -28 ja huipulla -3, eikä tuulta). Kyllä täällä laskettavaa riittää.....

Anonyymi

Käyppä lukemassa Ylläksen sivuilta löytyvä Rinne- ja Offaripäiväkirja. Sieltä löytyy tietoo lumitilanteesta. Tutustuin sivuun juuri hetki sitten ja täytyy antaa iso KIITOS sivun ylläpitäjille. Harvoin hiihtokeskukset antavat yhtä hyvää ja avointa tietoa rinteiden kunnosta ja vielä lisäksi offareista.Vastaavanlaisen palvelun toivoisin muidenkin keskusten ottavan käyttöön. Rehellisyys on hyvästä.

Anonyymi

kiitokset asiallista palautetta antaneille. offaripäiväkirjat jne oli kyllä luettu jo kysellessä. unohdin vaan että täällä ei aina kannata kysyä mitään, ettei "prot" hermostu. Wink