1 viestiä / 0 new
Uusin kirjoitus
Anonyymi
Maapalloja on kaksi!

Laskin tänään maapallon massan ja huomasin että tässä on

jotain outoa, maapallo kiertää liian lähellä aurinkoa. Kauaa ei tarvinnut

miettiä mistä tämä johtuu, samalla kiertoradalla maapallon kanssa

on oltava samankokoinen pallo! Auringon takana.

Se että laskuissani olisi virhe on täysin mahdotonta. On se siellä.

Anonyymi

On kuin maata rutistettaisiin joka suunnasta valtavalla paineella. Maa tärisee ja päivänpaisteesta katoaa kaikki voima. Pimeä ottaisi maan pian haltuunsa. Pimeä komentaisi maata sodissaan ja johtaisi hirmutekoihin. Maan tuska muuttuu hetkessä raivoksi. Maan raivonsa työntää pelon syrjään. Pakeneva pelko muuttaa epätoivon toivoksi ja taistelu tahdoksi. Maa raivo saa hänen silmänsä aukeamaan ja suun puhkeamaan. Maa puhjenneesta suusta kuuluu raivoisa "EI!" ja hän nousee pystyyn. Pimeä säikähtää mutta ei hellitä. Mies moukaroi pimeää nyrkeillään. Iskut uppoavat pimeään kuin hyytelöön ja pimeä voimistuu. Miehen raivo kasvaa ja hän tuntee itsensä väkivahvaksi. Mies tunkeutuu pimeän läpi ja kaataa tämän maahan. Hitaasti musta hahmo pienenee ja lopulta katoaa. Mies nousee pystyyn ja katsoo ylväänä ylös tähtiin jotka paljastuvat pilvien takaa. Samalla maa saa valoa. Tähdistä lumeen heijastuva valo saa luonnon näyttämään satumaalta. Lumi on kasautunut kinoksiksi kallioille ja kimaltelee tähtien valossa kauniisti. Mies hymyilee ja katselee ympärilleen. Tästä kaikesta hän oli vähällä jäädä paitsi. Mutta nyt mies on oman itsensä herra. Hän ei pelkää, hän on soturi. VALON SOTURI

Anonyymi

Laitapa laskutoimitukset esiin niin katsotaan missä se pilkkuvirhe majailee... tai ehkä niitä on tässä tapauksessa kaksi.

Anonyymi

Samaan laskupäätelmään päätyi jo yks tyyppi 1600 luvulla...

Mutta toisaalta enpä ole kurkannut auringon taakse.

Anonyymi

Totta se on

Anonyymi

Tottahan se on. Onhan siitä tehty elokuvakin.

Anonyymi

Muistatko elokuvan nimen?

Anonyymi

Otaniemen jättiläinen pystyisi ehkä laskelmillaan todistamaan väitteesi.

Anonyymi

Ei ei ei ei, Goran, menit nyt aivan metsään! Väärinymmärryksen vaaraa ei ole; ei teitä voi sekoittaa toisiinsa. Ei Otaniemen Jättiläistä vihattu, hänhän oli hauska ja älykäs keskustelukumppani, mitä nyt aika liioittelevaista sorttia. Sinusta ei voi puhua samana päivänäkään tämän legendan kanssa. Sinun jutuille naureskelu perustuu aivan eri asiaan kuin OJ:n jutuille naureskelu.Ja eihän koulutuksen ja älykkyyden puute ole sotilasjohtajalle mikään haitta, älä sitä pelkää.