Pilkkeen kuvausaikataulu

Etusivu /// Kuvausaikataulu /// Kumppanit /// Auta meitä

 

Tammikuu

Tammikuussa kuvausryhmämme vierailevat muilla mailla vierahilla. Edessä on näillä näkymin matka Kanadaan samalla, kun toinen ryhmä suuntaa Japaniin. Puuteria pitäisi riittää, sekä vähän eksotiikkaa.

Kuun puolivälin jälkeen siirrymme Itävaltaan, jossa pidämme tukikohtaa Zillertalin alueella puolentoista kuukauden ajan. Käymme kuvaamassa silloin todennäköisesti ympäri Alppeja, mutta Itävallan hiljaiset offarit kiinnostavat.

Japani, Hakuba

Itävalta, Zillertal

 

Helmi-maaliskuu

Helmikuussa on myös luvassa iskuja tukikohdasta ympäriinsä. Maaliskuu on vielä avoin: toki meillä on käsikirjoitus, jota seuraamme, mutta katsomme tukikohdan sitten, kun näemme missä ovat hyvät lumiolosuhteet. Luultavasti ohjelmassa on myös vuoristomajayöpymisiä.

Itävalta

Sveitsi, mm. Verbier

Ranska, mm. Chamonix

Suomi, mm. Pyhän takamaastot

 

Huhtikuu

Huhtikuussa jättänemme helteiset Alpit ja siirrymme pohjoiseen. Suomessa on paljon maastoa, jossa voisi kuvata vähän niin sanottua minigolfia, eli muutaman käännöksen komeita kurvauksia. Myös tunturimeininki kiinnostaa muutenkin.

Suomen jälkeen aiomme tehdä pienen road tripin: yksi kuvausryhmämme ottaa matkailuauton alle ja suuntaa Pohjois-Norjan vuonomaisemiin. Kunnianhimoisena tavoitteena on reissata useita viikkoja auton kyydissä, vaikka muun muassa Levi houkuttelee ihan vain muutaman tunnin ajomatkan päässä.

Luotto on kuitenkin kova, ja ryhmämme selvinnee tehtävästään loistavasti.

Norja, pohjoisosat, mm. Lofootit, Lyngen, Tamok, Narvik, Tromssa

 

Elokuvan suunniteltu ensi-ilta on Vapaalaskuiltamissa syksyllä 2013.