Pilkkeen yhteistyokumppanit

Etusivu /// Kuvausaikataulu /// Kumppanit /// Auta meitä

 

Kulttuurihankettamme tukevat useat tahot. Jos koet, että jaat arvomme siitä, että laskuleffan pitää olla huolella tehty, hauska, yllättävä ja elämään iloa tuottava teos, ota yhteyttä tuottajaamme Arttuun (arttu at ulko fi), olet tervetullut mukaan joukkoomme!

 

Haglöfsin uudet laskuasut suojaavat tuulelta, tuiskulta, kylmältä, kuumalta ja kaikelta pahalta. Vassi on vapaalaskijan valinta, josta diggailee moni ammattilaskijakin.
Katso: haglofs.com/fi

 

Scandinavian Outdoor Store on verkkokauppa, josta löytyy kaikki, mitä laskija, ulkoilija tai näistä hommista kiinnostunut tarvitsee.
Katso: scandinavianoutdoorstore.com

 

 

K2 on vapaalaskijan valinta 50 vuoden kokemuksella. Toimii!
Katso: k2skis.com

 


Headin valikoimasta löytyy kaikkea hieman leveämmästä pitäville, toimii!
Katso: head.fi

 

Femtolasik vapauttaa laskijat silmälasien ja piilolinssien ikeestä. Ei enää höyrystyneitä linssejä laskulasien alle. Silmien laserleikkauksesta vastaa silmälääkäri, joka itsekin on vapaalaskija. Hän tietää mistä on kyse!
Katso: femtolasik.fi

 

Elämysmatkat kuljettaa laskijat tunnetusti lumivarmaan Japaniin, aurinkoiseen Verbieriin ja moniin muihin alppikohteisiin. Elämysmatkat jatkaa aikuiseksi kasvaneiden hiihtopummien reissuttamista myös firmapuolella: satojen ihmisten virkistäytymisreissut vaikka Barcelonaan onnistuvat myös!
Katso: elamysmatkat.com

 

 

CMH Nordicin kautta pääsee helihiihtämään British Columbiaan, Kanadaan. Puuterilunta on riittämiin ja lentoalue niin laaja, että hyvää laskettavaa löytyy aivan varmasti!
Katso: cmhnordic.com

 

Pistätkö päähäsi mieluiten Ukon, Akan, Kuuran vai jotain muuta? Sauna-pipot näyttävät ja tuntuvat hyvältä. Kokeile vaikka! Suunnittelu by legendaarinen Arska Saarimäki.
Katso: saunabeanies.com

 

 

 

Yksityiset avun antajat

Lisätietoja viikon 46 aikana!