Strength in Numbers

Strength in Numbers -leffa Helsingissä 23. toukokuuta!

Ohimennen vilkaisemalla saattaa näyttää siltä, että maastopyöräily olisi pirstaloitunut tiukasti erilaisiin alalajeihin – ajetaan freeridea, downhilliä, all mountainia, enduroa, dirttiä ja slopestyleä. Lajeja harrastavat yksilöt ja alalajeja luokitellaan eroavaisuuksien perusteella. 
 
Me kaikki pyöräilijät kuitenkin päädymme samaan tilanteeseen: rengas koskettaa maata, jalka poljinta ja käsi tankoa. Ja kuraisia polkuja ajamalla maastopyöräilyn erilaiset harrastajat tulevat yhteen.
 
Strength in Numbers on uusi dokumenttielokuva, joka pyrkii yhdistämään maastopyöräilyn harrastajia sijainnista tai kielestä riippumatta. Elokuva yhdistää maailman parhaiden pro-kuskien tunnot lajiin vasta rakastumassa olevien ajatuksiin.
 
Anthill Films on kuvannut dokumenttia kahden vuoden ajan. Elokuvassa kiehtovilla tarinoilla ja toimintapätkillä luodaan katselukokemus, joka yhdistää erilaisia maastopyöräilijöitä.
 
Elokuva sai maailman ensi-iltansa huhtikuussa Kaliforniassa Sea Otter -fillaritapahtumassa. Nyt on Suomen vuoro. Elokuvalle ei ole tiedossa muita näytöksiä Suomessa. Tervetuloa mukaan!
 
  • Aika: keskiviikko 23.5. klo 20:00 (ovet aukeavat 19.30)
  • Paikka: Andorra Kino, Eerikinkatu 11, Helsinki
  • Ennakkoliput: loppuunmyyty, kiitos nopeille varaajille!
  • Liput ovelta: 7 euroa. Lipunmyynti alkaa 19:30. Tule ajoissa!
  • Paikkoja: vain noin 150
 
Tapahtuman järjestävät Relaa.com ja Red Bull.