Työmatkapyöräilyä

Aloitin uudessa työpaikassa 2 viikkoa sitten. Työpaikkani sijaitsee n. 8,5km päässä kodistani, ajattelin että työmatkat sujuisivat polkemalla, samalla saisin lisää liikuntaa kaiken muun liikunnan lisäksi. Porvoo on tunnetusti pyöräilykaupunki, joskin pyörätiet ovat paikkapaikoin huonossa kunnossa, täpärillä ajettaessa siihen ei pahemmin kiinnitä huomiota.

http://www.endomondo.com/workouts/95516146

"Tallistani" löytyy myös cityfillari jolla aloitin työmatkapyöräilyn, edesmenneen kovan pyöräilijän Raul Hellbergin nimeä kantavan RH80 CrossHybridin,. Shimanon XT palikoilla varustettu, levyjarrullinen matkantekijä, kuvasta poiketen, olen laittanut tarakan ja Ortliebin sivulaukun.

Kilometrejä edestakaisin kertyy n. 16,8 joten 5 päivän työmatkat antavat mukavan 84km lisän muuhun pyöräilyyn ja liikuntaan. Töissä on suihkumahdollisuus ennen työpäivän alkua, tosin en ole käyttänyt tilaisuutta vielä, katsellaan kunhan kelit viilenevät, ehkäpä lämmin suihku tekee terää ennen työrupeamaa.

Knog Blinder 4V tuli tilattua netistä, keulalla on kiinailmiö "DX", pyöräilyreitti töihin kulkee osttain valaisematonta joen vartta, on mukavampi polkea kun näkee eteensä ja mahdolliset "takaa ajajat" näkevät myös minut. Talven ja lumen saapuessa, jatkan ehkä nastarenkailla varustettuna, maasturilla. Iloista pyöräilysyksyä kaikille.

   

Kiinailmiö.

Nishiki RH80 CrossHybrid.  

http://www.relaa.com/keskustelu/index.php?topic=41851.0
Käyttäjän cusinero kuva

cusinero