1 viestiä / 0 new
Uusin kirjoitus
Mava
Valjakkourheilu

Tämäkin kiva video löytyi juutuubista, jokohan relaalaiset ovat sen löytäneet? Kävin joku aika sitten tutustumassa valjakkokoiriin ja niiden treenaamiseen. Siinä käytettiin ujosti pakettiautoa jonka edessä juoksi pieni valjakollinen koiria. Kesällä koirat lomailevat, mutta kohtahan se syksy taas tulee..

Pienesti vetokoirakuumeinen juttu täällä: http://ainaylamaki.blogspot.fi/2014/05/kurkistus-koiravaljakkourheiluun.... (ja kohta mä saan putkaalinnaabannit törkeästä linkittelystä Wink )

 

Musi Musinen
Käyttäjän Musi Musinen kuva

Joo, vetokoirat ja esim. hiihtäminen niiden kanssa on nastaa hommaa! Meidän elämää rikastuttaa yksi alaskalainen ja toivottavasti pian toinenkin. Näiden kanssa kun tehdään niin tehdään oikeesti, ja muuten voikin ottaa aika lunkisti. Ainakin tämän meidän täyspäiväsistä vetohommista varhaiseläköityneen kaverin kanssa (kai ne niissä hommissa aika nopee oppii että kun tulee tauko niin kannattaa ottaa tirsat). Karvanvaihto on kyllä aikamoinen ruljanssi mutta sisäkoiralla onneks vähän pienemmässä määrin kuin ulkokoiralla. Muutenhan noiden turkki on siitä helpoimmasta päästä, saa puhtaaksi vaan pyyhkimällä kun ei siihen meinaa lika edes tarttua.

Mava

Jotenkin salakavalasti meille sitten tuli siperianhusky..