1 viestiä / 0 new
Uusin kirjoitus
JariK
YÖ-rogaining 2014

Nyt pääsee koko yöksi pimeään tossuttelemaan...

Tamperelle kisataan 7.-8.11.2014 välisenä yönä YÖ-rogaining, jossa on sekä 8 h fillarisarja että 8 h tossusarja.

Kartan saa 2 h ennen starttia, sillä on kokoa yli 200 km2 ja siinä on yli 60 rastia. Siitä sitten joukkue (2-5 hlö) suunnittelee itselleen oman reitin, omista lähtökohdistaan.

Reitti koostuu ulkoilureiteistä, metsäautoteistä, kyläteistä, poluista ja kaupungin sykkeestä.

Startti on perjantai iltana klo 22.00 ja maalissa pitää olla viimeistään 06.00 lauantaiaamuna...

Rogainingin haaste on reitin suunnittelu, ja suunnitellussa aikataulussa pysyminen.
Rastipisteet ovat helppoja, mutta reitinvalinta ja väleillä tapahtuva suunnistus on haastavampaa.
Koko ajan liikutaan yhdessä oman joukkueen kanssa, ja kaikilla joukkueilla kokonaiskesto on hyvin lähellä samaa. Kuljetussa matkassa saattaa olla todella isojakin eroja, mutta kaikki joukkueet saavaat juuri sen pituisen ja vaikeusasteisen reitin kuin haluavat.

Lisätietoja ja ilmoittautumiset: retki.rogaining.fi

Keskustelua ja fiilistelyä: https://www.facebook.com/events/854117534623256/?fref=ts

Jari Kaaja

PS: ensi vuonna kisataan lajin maailmaanmestaaruudesta Suomessa ja Kiilopäällä... tosin silloin on tarjolla vain 24h tossulla

Tomi M

Oli muuten kerrassaan upea tapahtuma! Palkintojenjaossa Jari lupasi, että tapahtuma saa jatkoa, joten kannattaa aivan ehdottomasti seurata ilmoittelua. Taisi muuten olla rogainingin EM-kisojen 2009 jälkeen toiseksi suurin rogaining-tapahtuma Suomessa. Ja ensi vuonna MM-kisat menevät sitten ohi ja reilusti.

JariK

Kiitos Tomi

Oli mukava järjestää tapahtuma, kun osallistujia oli NIIN paljon Wink

Toinen erityisen suurta muielihyvää antanut seikka oli ensikertalaisten ja ja leppoisammalla asenteella mukana olevien todella suuri määrä.

Rogaining on erittäin mukava laji, sillä kaikki saavat kisan aikana tehdä oman optimisuorituksensa, omista lähtökohdistaan. Ja kun koko ajan vielä liikutaan yhtenä joukkueena on reissu kaksinverroin hauskempi.

Ja vaikka ensi vuoden MM-kilpailut kuulostavat ehkä PRO-touhulta, on tapahtuma yhtä hyvin avoin kaikille harrastajille tasosta ja tavoitteista riippumatta.

Jokainen 24h rogaining selvittänyt on voittaja, eikä saavutusta himmennnä pätkääkään se että on käynyt kisakeskuksessa syömässä ja ottamassa pienen  nokoset kesken kisaa.

Eli kaikki rohkeasti viivalle!

Ilmoittautuminen alkaa 15.1.2015

wrc2015.rogaining.fi

Jari Kaaja
kilpailunjohtaja
WRC2015, Saariselkä

Mikko Sorrela

hieman myöhässä, mutta parempi näin kuin ei koskaan, eli oli loistava kisa kaikkinensa. Puitteet, ajankohta, olosuhteet, henki&fiilis ja itse reitti/rata. Ja ilmohinta oli maltillinen! Todellakin suosittelen ja ehdottomasti mukana ensivuonnakin. Kiitos!