1 viestiä / 0 new
Uusin kirjoitus
Arttu Muukkonen
Vapaalaskuiltamissa etsitään Suomen parasta lyhäriä - tee se!

Hei vain,

Vapaalaskuiltamat lähestyvät yhtä varmasti kuin syksy saapuu pohjolaan. Iltamat järjestetään jälleen Helsingissä perjantaina 30. lokakuuta.

Mutta olennaisen äärelle. Iltamissa etsitään jälleen Suomen parasta lyhäriä, eli laskemiseen liittyvää lyhytelokuvaa. Iltamien yleisö pääsee äänestämään voittajat. Voittajille on luvassa vajaan tonnin arvoinen Peak Performancen pääpalkinto, muille sijoittuneille on luvassa arvokkaita lahjakortteja ja muita hyviä palkintoja.

 

Haluatko osallistua lyhärikisaan? 

Tee näin:

- Editoi viime talven laskutouhuista (voi olla myös vähän vanhempaakin kamaa jos tarina sitä vaatii) 1-2 minuuttia pitkä lyhytelokuva.

- Lähetä tiedosto/linkki tiedostoon sähköpostitse otsikolla LYHÄRI / OMA NIMI osoitteeseen arttu at vapaalasku com TAI taneli piste kivela at windowslive com (myös muut kyselyt yms tänne!)

- Lähetä video viimeistään sunnuntaina 18.10.2015 kello 23.59.

- Kerro viestissä selkeästi videon otsikko sekä parilla lauseella mistä elokuvassa on kyse, sekä ketkä ovat tekijät ja ketkä laskijat.

- Videon on hyvä olla laadultaan vähintään 720p (mieluiten 1080p). Tiedostomuoto voi olla mikä tahansa yleisesti tunnettu tiedostomuoto, kuten .mov, mp4 tai vastaava.

- Kaikki ehdokkaat julkaistaan yhteisesti Vimeossa 19.10. ja niitä voi äänestää nettiäänestyksessä viikon ajan Vapaalasku.comin sivuilla.

- Neljästä viiteen parasta videota pääsee finaaliin Vanhalle ylioppilastalolle Vapaalaskuiltamien päälavalle. Videon tekijä saa vapaalipun tapahtumaan.

Onnea kilpailuun!

Arttu Muukkonen ja Antti-Pekka Laiho
Vapaalaskuiltamat
 

Arttu Muukkonen

Hei vain,

Kiitos kaikille jo videonsa lähettäneelle, taso näyttää oikein hyvältä!

Palkintopöytään olemme saaneet hienoja tuotteita ja lahjakortteja!

Luvassa on lähes 900 euron arvoinen Peak Performancen Heli Gravity -laskuasu (jos voittajavideolla useita tekijöitä, voi palkinnon arvon jakaa), 500 euron arvoinen viikonloppu Pyhällä majoituksineen ja hissilippuineen kaikkineen sekä 400 euron arvoinen lahjakortti Scandinavian Outdoorin verkkokauppaan.

Videoita ehtii vielä lähettää 10 päivän ajan. Tervetuloa mukaan kisaan!

Arttu Muukkonen

Jjaa täältä löytyvät 15 ehdokasta. Äänestä suosikkiasi, jos haluat!

http://www.relaa.com/sisalto/artikkelit/%C3%A4%C3%A4nest%C3%A4-suosikkis...