1 viestiä / 0 new
Uusin kirjoitus
Arttu Muukkonen
Vuoden paras lyhäri X Clif Bar: Jälleen etsinnässä - lähetä omasi!

Hei vain kaikille,

Vapaalaskufestivaalit tulevat ja tänä vuonna perjantaina Peak Performancen, Pyhän ja Scandinavian Outdoorin Vapaalaskuiltamissa etsitään jälleen
Vuoden parasta lyhäriä, eli lyhytelokuvaa, joka liittyy laskemiseen.

Kilpailun säännöt ovat tutut: alle 2 minuuttia pitkä leffa laskemisesta. Materiaalin tulee olla pääosin viimeisen vuoden aikana kuvattua. Ennakkoäänestys järjestetään internetitse lokakuun puolivälin jälkeen, finaali iltamissa liveyleisön edessä. Jokaiselle asiallisen videon lähettäneelle pääsylippu Iltamiin!

Palkintopöydässä tänä vuonna
- Koko talven randopatukat Clif Barilta (arvo mittaamaton)
- Kilpisjärven kelkkataksipalvelu tunturiin + majoitus kolmeksi yöksi neljälle hengelle (arvo 1200e)
- Peak Performancen Blacklight -malliston untsikka (arvo 650e)
- Scandianavian Outdoorin ja Pyhän lahjakortit (molempien arvo useitasatoja euroja)

Ohjeet:
Lähetä videotiedosto tai linkki tiedostoon ti 18.10. klo 08.00 mennessä osoitteeseen lyharikisa at gmail com. Videoista tehdään julkinen kilpailu verkkoon, ja neljä parasta pääsee finaaliin Vapaalaskuiltamiin perjantaina 4.11.2016.

Kirjoita videon oheen viesti, josta selviää:
- Videon nimi
- Videon tekijä/tekijät
- Parilla lauseella mistä lyhärissä on kyse

Lisätietoja allekirjoittaneelta arttu at ulko piste fi.

Onnea kisaan!

Arttu Muukkonen

Hei! Vielä on viikonloppu ja maanantain ja tiistain välinen yö aikaa tehdä lyhärikisaan oma leffa!

Kerrottakoon myös, että tänä vuonna kilpailun esikarsintavaiheeseen tulee pieni muutos. Yleisöäänten perusteella finaaliin pääsee kolme videota.

Sen lisäksi lyhärikisan esiraati valitsee enintään kaksi videota finaaliin. Tällä tavoin sosiaalisen median kontaktien merkitys ei ole niin suuri finaaliin selviytymisen kannalta.

Esiraadissa ovat mukana iltamien vastaava tuottaja ja laskuleffakuvaaja Arttu Muukkonen, Ajelutiimi-tiimin laskija ja kuvaaja Kuutti Haapanen, viime vuoden lyhärikisan voittanut Jussi Hynninen sekä parivaljakkonsa toinen osapuoli, vapaalaskija Jenni Kaipainen sekä edellisen Nietos Photo Challenge -kutsukisan voittaja, armoitettu kuvaaja Kim Öhman.