1 viestiä / 0 new
Uusin kirjoitus
Beast
Tellukamat hankinnassa

Kamat hankinnassa lähes pelkästään rinnekruisailuun, satunnaisesti ehkä pehmeämpää hissien välissä mutta nyt pitäis opetella tekniikka rinteessä Suomessa, lapissa, tuurilla alpeilla. 182cm, 97kg, 41v. Aikoinaan laskenut alppisuksilla paljonkin, vuosituhannen vaihteessa ostin nahkamonotellut ja kymmenisen vuotta sitten kokeilin pari kertaa muovimonoja 75mm siteillä.

Tänä talvena vuokrasin Messilässä pari kertaa alppeja ja olin jo mielessäni monoja hankkimassa mutta eilen kokeilin telluja ja mieleni muuttui. Olihan se nyt aivan helkkarin hauskaa kyykkäillä vaikka melkoista rämpimistä olikin! Ja reisien hapottaessa pystyi vetelemään alppia ihan sujuvasti. Combona Crispi Shiver, ntn Freeride, Scott Aztec 175cm tuntui olemattomalla rutiinilla aika toimivalta paketilta varsinkin suksien osalta.

Monot oli 4-solkiset Shiverit kokoa 26,5 ja kantapää istui erinomaisesti, varpaat seistessä kärjessä ja laskuasennossa tilaa liikkua. Ylileveä ulkosyrjä kyllä olis tykännyt vähän leveämmästä lestistä mutta kapea kantapää siis tykkäsi.

Koska olen pudonnut täysin kartalta välineiden suhteen, kaipaisin jeesiä ja ehdotuksia sopivasta combosta vähäisille laskupäiville. Tarkoituksena päästä mahdollisimman halvalla ja käytetyt olisi erittäin houkutteleva vaihtoehto.

laihomx