1 viestiä / 0 new
Uusin kirjoitus
Alibaba
Bad Gastein , mistä kaasua?

Osaako joku kertoa suoralta kädeltä mistä saisi ostettua BadGasteinissa näin kesällä kaasupurkkeja keittimeen?

TimothyRyder

En tiedä, mutta arvaan että paikan päältä erikoisliikkeestä kalliisti ja alemmasta kylästä Bad Hofgasteinista tavaratalosta edullisemmin.

Tekstiiliurheilija

Uudessa keskustassa on iso Spar, josta saattaisi löytyä, sekä Intersport ja kaksi muuta urheiluliikettä.

teesaa

Ilmeisesti kierteellä, koska kierteettömiä löytyy seksi-euroopasta vaikka lampaat söisivät. Itse ostamme aina kaasut isoimmasta rautakaupasta joka ajomatkalle sattuu. Joskus löytyy asiallisia purkkeja, joskus vaan niitä deoranttipullon muotoisia.

Wannabe mies monessa lajissa!

Alibaba

Vastaanpa tässä itse itselleni: BadGasteinista ei ole saatavissa pienellä etsiskelyllä kaasupurkkeja. Ei kierteellisiä kaasupurkkeja eikä kierteettömiä kaasupurkkeja. Adapteri kierteettömään kaasupurkkiin oli mukana sillä joissakin kehitysmaissa on ollut tarjolla vain niitä puhkaistavia sinisiä, tiedäthän. Spar; Ei ole, paikalla oli kuitenkin jonkinlainen asiakasomistajapäivä ja ilmaista kaljaa mielinmäärin sekä jotakin itävaltalaista makkaraa ja sämpylää. Intersport; Ei ole, myyjä ei olut koskaan sellaisesta kuullutkaan. Shell; Ei ole, oli joskus jossain elämänsä varrella nähnyt niitä sinisiä purkkeja. Hervis sport; Ei ole. First Descent; Ei. Paikallinen kiipeilyhörhö; Vapaasti suomentaen; Täällä ei ole kaasua muualla kuin paikallisten peräsuolessa.

Köpöttelin siis puolitoista ensimmäistä vuorokautta kuivaalihaa ja vettä napostellen sekä höher sonnblickillä tortun ja omenamehun nauttien Heiligenblutiin. Jossa marssin Intersportiin ja poimin hyllystä Primuksen ison Powergaspurkin.