1 viesti / 0 new
kpa
Vuokrataan ulkoilmaharrastajalle base camp Ylläksellä

Vuokrataan Äkäslompolossa uusi ympäristöystävällinen Koskikara-mökki (11 henkilölle) hyvältä paikalta (Kuruntie 25). Valaistulle ladulle pääsee suoraan pihasta, frisbeegolf-rata on 200 metrin päässä ja Jounin kauppakin kävelymatkan päässä (reilu kilometri).

Varustelussa huomioitu ulkoilmailijoiden tarpeet:

-Hiihtäjälle lämmin suksihuoltotila, jossa Puurun voitelutelineet, koneellinen tuuletus,voiteluvälineistö ml. akkukone harjoilla.

-Lapsiperheelle Fjellpulkenin uusi lapsiahkio, joustava vetoköysi kapulalla, potkukelkkoja yms. Mökissä myös syöttötuoli (Tripp Trapp), matkasänky jne.

-Laskettelijalle: tilaa varusteille eteisessä ja huoltotilassa. Offarilaskijalle 2x lumivyöryvarusteet (piippari, sondi, lapio).

-Maastopyöräilijälle:lukittava lämmin säilytys- ja huoltotila. Park Toolin perushuoltovälineet ml. huoltoteline (PCS-10), jalkapumppu

-Frisbeegolfari: rata 200 metrin päässä, 3x 3:n kiekon perussetti (eli hard core golfari ottanee oman settinsä)

-Lumikenkäilijä: 2 paria aikuisten TSL Escape 227 kenkiä sauvoineen

-Ulkoilijalle: teleskooppisauvoja sauvakävelyyn, Garmin GPS geokätkökoodinaateilla ym,

-Kaikille, jotka hikoavat: 2x kuivauskaappi, 3 x puhallinkuivuri (6:lle parille kerrallaan) kenkien ja monojen kuivaamiseen

-Ulkoilmakirjallisuudesta kiinnostuneille on iltojen ratoksi hyllyissä ulkoilma- ja vuoristoaiheisia kirjoja, lehtiä ym.

Mökki on myös ympäristöystävällinen: rakennettu keskeisenä tavoitteena pitkä elinkaari, A-energialuokka, maalämpö, ekosähkö, rakennusjäte kierrätetty, huonekalut pääosin keskisuomalaista koivua jne.

Hinta alkaen 700 euroa/vk. Pahimman sesongin ulkopuolella lyhyetkin jaksot mahdollisia.

Ks. www.nettimökki.com ID 6456  (Koskikara) tai soita p. 050-3707513