1 viestiä / 0 new
Uusin kirjoitus
Joel Kauppinen
Paskin ja paras mtb paikka

Kiinnostaisi kuulla, mikä on ollut sinun paskin maastopyöräilypaikka ja mikä onnistunut. Pienet perustelutkaan ei oo pahitteeksi. 

Paskin retki tähän mennessä: yritys ajaa Inarissa sijaitsevaa Piilolan polkua rajalle ja Norjaan. Retki eteni Piilolan pirtille asti, mistä päätin kääntyä takaisin. Suurin osa ajasta meni pyörän kantamiseen vesisateessa liukkaassa louhikossa. 

Suomen parhaisiin paikkoihin laittaisin Pöyriksen erämaa-alueet ja Haminan seudun paikalliset polut. Paras retki on ollut Pöyriksellä sillon, kun on ollut maa jo jäässä. Eteneminen nopeaa ja helppoa. Puronylityksissä varpaat virkistyy. 

 

Raid

Paskin kokemus taitaa olla 90-luvun lopulla yritys ajaa Repoveden ympäri kiertävä reitti. Mäet ihan liian jyrkkiä ja polut yleisesti ajokelvottomia Repoveden itäpuolella ja länsipuolellahan oli lähinnä tietä. Olisi kyllä pitänyt tietääkin, kun oli siellä tullut käveltyäkin aika paljon, mut pitihän se kokeilla Smile
Nykyään ne reitit on muuttuneet ja monet kuluneimmat reitit on joko siirretty, tai päällystetty soralla.

Haminan seudun polut on kyllä hyviä! Siellä olen itsekin aloitellut maastossa rymyämisen. Aina tulee mieleen "Euroopan kivisin"-pätkä Ristiniemessä, joka oli ysärin täysjäykällä aika haastellinen, mutta nykypyörillä ihan ajettavissa.

Muita mieleen jääneitä huippupaikkoja mm:
-Lopen Luutaharju/Poronpolku-seudut.
-Vuokatin ja Sotkamon alueen polut. Erityisesti Sotkamosta itään päin oli ihan huippu harjupolkuja

teha
Käyttäjän teha kuva

Yleisellä tasolla Vaasan seudulla on "turhankin" kivikkoista..

Hyviäkin täällä pääsee polkemaan, mutta monesti vain kivikko vie fiiliksen..

Hyviä taasen löytyy Taivalkosken ja Taivalvaaran kulmilta.. Loputonta kangasmaastoa ja loputtomasti vaihtoehtoja..

Pääasia, että on hauskaa.. =)