1 viestiä / 0 new
Uusin kirjoitus
Kytis
Käyttäjän Kytis kuva
Primus 2244 Pro Trekker

Ostin tuossa kyseisen Primuksen kaasupolttimen kirpputorilta. Malli on vanha ja vastaa tietääkseni nykyistä Primuksen Mimer -poltinta. Menin sitten ostamaan siihen pulloa, mutta todettiin myyjän kanssa ettei nykyiset Primuksen pullot sovi enää tuohon. Pulloissa oli liian pienet kierteet. Kumma että ovat jossain vaiheessa muuttaneet liitäntää.

Tietääkö joku, että saako noihin vanhan mallisiin polttimiin sopivia pulloja jostain, esimerkiksi muilta valmistajilta, huoltoasemilta tms. Vai onko kaikissa nykyisin samat standardikierteet.

herra nylppy

Oletko varma, ettei siitä vaan yksinkertaisesti puutu osaa? Toinenkin mahdollisuus tuli mieleen myös... Aikaisemmin oli pienehköjä uudelleen täytettäviä propaanipulloja. Mietin vaan, että olisikohan niissä sitten ollut erilainen kierre... en ole varma oliko näin, kun olen sellaista viimeksi hypistellyt yli kymmenen vuotta sitten. - Ainakin joissakin Primuksen lyhdyissä oli ennen wanhaan liki identtisiä malleja, joista toinen oli propaani- ja toinen butaanipullolle tarkoitettu.

- Nylpytystä jo vuodesta 1973!