1 viestiä / 0 new
Uusin kirjoitus
Mikael
Dynafit Radical siteen etukappaleen "korotus"

Onko kukaan tehnyt tuota täällä suomenmaalla, jos on, ootteko tilanneet osat jenkeistä, euroopasta jostain vai tehneet itse. (Eivät sinänsä ole mitään ihmeellisiä osia, mutta meneehän siinä aina aikaa fiilaten ja höyläten) 3-5 millin korotus varmaan olisi sopivin?

(Tuntuu että vois olla vähän vähemmän "kulmaa" noilla siteissä, vähän tuntuu siltä kun nojaisi liikaa eteenpäin...)

http://www.wildsnow.com/11304/install-b-and-d-shims-dynafit-speed-radical/

beomaster

Sopivan paksusesta leikkuulaudasta vois lähtee askartelemaan. Toki hommaa on, mut hintalaatu-suhde kohillaan jos jaksaa näpertää.

MattiS

Itse asennutin vastaavan Plum Guide siteen etukappaleen alle 8mm muovisimmin. Kyllä se paransi mun laskuasentoa. (full rocker suksi ois kai aika tarkka painonjaosta)
Plum joskus myi itsekin noita 8mm muovipleittejä, nyt en enää löytänyt linkkiä. Binding Freedom etupalikat varmasti toimis kans tai sit askartelee ite.

www.murmelina.vuodatus.net
tilitystä ja kuvaa vuorilta ja muusta elämästä.

tappik

Alkoi kans kiinnostaa verticalin etuosan korotus blogien lukemisen ja ja suksien testaamisen myötä. Salomonin Guardinaineilla laskemisen jälkeen tuli mieleen että paljonko laskemisen helppoudesta olikin kiinni tuosta ramppikulmasta kuin suksesta. Suksen päällä seisominen ja helppo rauhallisesti lojottelu oli jotenkin kevyempää reisille.  Wildsnown lisäksi aiheesta tuola: 

http://coldthistle.blogspot.fi/2014/01/tech-bindings-aka-dynafit-binding...

Ski servicessä on kai joskus teetetty jotain pleittejä, mutta tähän heillä ei ollut valmista ratkaisua. Amerikasta noita saa, mutta postit ja tullit nostaa hintaa aika ikävästi.

http://www.bndskigear.com/dynafitcustom.html#shim

Ehkä testiversiot voisi tehdä itsekin jos löytyy sopivaa materiaalia. Sopivien ruuvien löytäminen lienee vaikeampaa? Saakohan noita mistään muualta kuin suksikaupoista ja suksitarvikeliikkeistä netissä? Tarvis olla sama kierre kuin vanhoissa ruuveissa ja samaan reikään pistää pidemmillä ruuveilla. Ainakin B&D shimmit toimii näin.