1 viestiä / 0 new
Uusin kirjoitus
Matts
Epoksia korkanneen tunturisuksen siteen korjaukseen

Mor.

 

Eli tuossa viimeviikon kilpparireissulla korkkas side Åsnesin Ragoista (puuytimiset sukset jos sillon välestä). Ko siteet oli Voilen HD mountain (3pin telemark). Ylin ei ota enää tippaakaan kii ja kak muuta ei pysy kii.

Mimmoisella mömmöllä noi sais kunnolla kii? Jonninmoista epoksia varmaan tuonne olis hyvä laittaa. Onko merkillä väliä?

Highlander

Mulla korkkas Madhuseista viime talvina Rottefellan Supertelemarkit, otin siteet irti, hieraisin sukset puhtaaksi, uudet reiät vähän eri paikoille ja vanhat liimapuumössöllä täyteen. Rautakaupasta jotain metalli/puu sotkuepoksia jossa pakkaskestävyys ja runsaasti väleihin. Pari viikon pokaa pulkka perässä ja hyvin ovat kestäneet myllytystä tänä talvena ja kestänee pari reissua vielä lisääkin.

Purre
Käyttäjän Purre kuva

Liiman tulisi olla varmasti hyvin rasitusta kestävää ja hieman joustavaa(siis todella HIEMAN).3M epoksia käytin joskus vastakaarijousen tekoon, missä rasitukset ovat melko suuret. Hyvin kestää.

Tuolta kyselin liimoista ja tilasin muutaman purkin -> http://www.hotmelt.fi/tuotteet/liimat-ja-lukitteet/2-komponenttiset-liim...

 

Nuo laadukkat hitaasti kovettuvat epoksit on sen verran lujaa tavaraa, että varmasti vanhoihin reikiin laitettuna tarttuvat riittävän hyvin. Kannattaa kiertää kaukaa marketin pikaepoksit yms.

Raid

Jos et haluu tehdä uusia reikiä eri kohtaan, niin olemassa oleviin reikiin vois laittaa insertit. Nuo kun laittaa epoksilla, niin varmasti pysyy, eikä lähde uudestaan irti.

http://www.relaa.com/keskustelut/v%C3%A4lineet/30059