1 viestiä / 0 new
Uusin kirjoitus
Tada
Pikkurinkan hankinta Keski-Euroopasta?

Kävimme etsiskelemässä Partioaitasta 40 - 50 l pikkurinkkaa vuorivaelluksille, mutta ainoaksi selkään sopivaksi malliksi jäi Osprey Atmos. Mielessä kävikin, että kannattaisiko/uskaltaisiko pienemmän rinkan hankinta jättää tämänkesäiselle Saksaan/Itävaltaan suuntautuvan reissun alkuun? Onko valikoima parempi Keski-Euroopassa? Osaatteko mainita nimeltä hyviä ketjuja, joiden rinkkoja voisi katsella jo etukäteen netissä? Reililtä minulle on jäänyt hämärä muistikuva hienoista retkeilyliikkeistä mm. Munchenista ja jostain Sloveniasta, mutta liikkeiden nimet ovat painuneet unholaan... Ja tietysti vinkit hyvistä pikkurinkan ominaisuuksista ovat aina tervetulleita! Smile

Hyde
kope
Käyttäjän kope kuva

Camusta kannattaa käydä kattelemassa pikkurinkkoja. Sitte varustenetistä ja scandinavian outdoorstoresta löytyy myös.

 

- SH -

Münchenin keskustassa on ainakin tämä:

http://www.sportscheck.com/filialen/muenchen/uebersicht/

kiemura

Noista nettikaupoista löytyy kyllä paras valikoima jos niitä ei karsasta. Tosin ei pääse hiplailemaan ennen ostamista... 

Mikko Piironen

Globetrotterin ja Sportscheckin isot myymälät on tosiaan ehkä kilometrin etäisyydellä toisistaan ihan Münchenin keskustassa. Niiden väliin osuu vielä Schuster Marienplatzilla: http://www.sport-schuster.de/

Ja jos se sopiva reppu sattuis löytymään Dakinen valikoimasta niin vähän Mynkkenin ulkopuolella (Ottobrunnissa) on niiden outletti.

Ja Deutereita löytyy vähän sieltä sun täältä noiden kolmen ison myymälän lisäksi. Uskoisin, että Münchenistä reppu löytyy, mutta tietysti netistä vertailemalla voi saada vähän halvemmalla.

 

 

Yudi

Edellisten lisäksi, joissa kannattaa tosiaan käydä katsomassa mitä retkeilyvälineliike oikeasti tarkoittaa, kannataa käydä myös katsomassa tarjontaa Karstadt tavarataloketjun urheiluväliliikkeessä Karstadt Sports-liikkeessä joka löytyy myös Münchenistä:

http://www.karstadtsports.de/on/demandware.store/Sites-KarstadtSports-Si...

Noissa Karstadt:n liikeissä on joskus jotakin hyviä tarjouksia/kauden poistoja...

Edit: Vielä vastauksia kysymyksiin:

Ei ole mitään syytä pelätä repun ostoa paikan päältä, ainakin Münchenissä valikoima on todella hyvä jos/kun käy katsomassa em. liikkeet läpi.

Tuossa vielä yksi kauppa, joka taisi olla vähän kauempana keskustasta. Näytti vähän pienemmältä liikkeltä, mutta en päässyt tarkistamaan asiaa kun liike oli jo kiinni kun yritin sinne jokunen vuosi sitten:

http://www.lauche-maas.de/index.htm?-session=shop:D58A80380cd8619533IVLm...

 

Tada

Kiitoksia vinkeistä! Paikkahan näyttää olevan väärällään retkeilyliikkeitä. ^_^