1 viestiä / 0 new
Uusin kirjoitus
Peik
Kaasutrangian letkun vaihto/korjaus

Hei Macgyverit, onkos joku muukin saanut trangian kaasuletkun rikki ja korjannut/vaihtanut kaasuletkua? Erkkaa lapaan...?

Sepe

(Trangian) kaasupolttimen letkua en ole saanut rikki, mutta Primuksen Multifuel keittimen letkun kylläkin (kyseinen keitin polttaa kaasuakin). Tilalle hain samanmittaisen pätkän sopivankokoista polttoaineletkua Motonetistä ja putkiklemmarit molempiin päihin. Hintaa en tarkkaan muista, mutta suuruusluokka liikkuu enintään parissa eurossa. Se motonetistä hommattu polttoaineletku vaikuttaa paljon luotettavammalta kuin alkuperäinen letku, jonka kumi oli kyllä ällistyttävän ohutta.

Highlander

Mulla on jostain sellainen käsitys että niitä letkuja voisi saada jostain ihan suorilta sopivina varaosina. Varmaan maahantuoja osaa auttaa jos ei halua kääntyä jonkun liikkeen puoleen.

Olettaen tietenkin ettei eritoten halua alkaa niihin gyver-hommiin, onhan niissä aina sellaista tiettyä miehisyyttä!

Peik

Kiitoksia neuvoista. Maahantuojan mukaan tähän ei ole korjaussarjaa eikä ainakaan ilmoittanut korjaajaa. Täytyy uhrata tämä tieteelle ja kokeiltava polttoaineletkua tms, mut toinen poltin hommattava kaveriksi, luotto tippui tämän laitteen osalta meikäläisellä.

Korpijaakko

Mennyt itseltäkin polttoaineletku rikki Trangian kaasupolttimesta. Saattoi olla jo rikkoutunut käytössä, mutta saattoi rikkoutua myös ohjeiden vastaisessa kokeellisessa käytössä... Poltin ei ole enää aktiivikäytössä, joten en ole vaivautunut korjaamaan, mutta Sepen vinkillä taidan kokeilla kun ei paljoa maksa. Kiitoksia vinkistä!

Hercules

Jos ei viitti ite, niin paikallinen hitsaustarvikepuoti varmaan auttaa...

Porcus se movet