1 viestiä / 0 new
Uusin kirjoitus
jzk
Allmountain sukset naiselle

Pitäisi keksiä 2-3 suksea short listalle testattavaksi. Nainen, 173cm / 63kg. Liikunnallinen, laskenut paljon mutta ei mikään kilpa- tai äärihiihtäjä. Aikaisempi suksi on jäykkä ja leikkaava, joten mihinkään löysään pizzalapioon en vaihda. Mutta all mountain kumminkin.

Jokke

All mountain kategoria on kuin kaupan leikkeletiski, sisältö on ihan älyttömän laaja. Mutta, heti ekana mieleen tuli Fischer motive 86 mitä testasin rukan avajaisissa, se tuntui niissä eturinteissä varmalta,oli jämäkkä ja rauhallinen rockeri. Siitä kannattaa valita noin oman mittainen, oon 172 ja testisuksi oli 175cm.

tai sitten Völkl rtm sarjasta 84, siinä on leveä kärki ja isosti sivuleikkausta, on kyllä aika raskas laskettava, vaatii vauhtia kovasti toimiaiseen mutta menee kuin kiskoille kovalla ja jäisellä. Siinä on pidemmästi rockeria kuin fischerissä ja siten vois olettaa sen kulkevan myös rinteiden vierustoilla. En oo vielä päässyt kokeileen rinteiden ulkopuolella hankin sellaiset vasta Cervinian matkaa varten kun sopivat radiuksen puolesta niille lentokentille hyvin)http://www.voelkl.com/index.php?id=7625&L=9

b3

Mun tyttö about 60 kg tykkää Völkl One & Two malleista, se kapeampi varmaan olisi asiallinen rinnelaskuunkin.

HOJO